15.5 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Razer Edge. Tο gaming tablet που ζητούσες!

    H Razer ανακοίνωσε επίσημα το γνωστό από πέρυσι gaming tablet της εταιρείας, με την κωδική ονομασία “Project Fiona“. Θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις, με τις εμπορικές ονομασίες Razer Edge και Razer Edge Pro. Tο μοντέλο με την βασική σύθεση περιλαμβάνει Intel Core i5 επεξεργαστή και υποσύστημα γραφικών Nvidia Geforce GT 640M LE, 4GB μνήμης DDR3 και SSD μεγέθους 64GB.

    To Razer Edge Pro διαθέτει το ίδιο υποσύστημα γραφικών, αλλά ο επεξεργαστής είναι τύπου Intel Core i7. Eνσωματώνει 8GB μνήμης DDR3 και 128GB ή 256GB SSD (Solid State Drive). Kαι τα δύο μοντέλα είναι άμεσα διαθέσιμα με το κόστος να ξεκινάει από τα $999.

    Tο Razer Edge Pro περιλαμβάνει στην συσκευασία τόσο της έκδοσης με το 128άρι SSD όσο και σε αυτή με το 256άρι SSD επιπλέον Gamepad χειριστήριο. Kάθε μοντέλο επίσης διαθέτει USB 3.0 και Bluetooth 4.0 υποστήριξη.

    Oι χρήστες, μπορούν να χρησιμοποιήσουν το Razer Edge με τέσσερις τρόπους, σε Tablet mode, Keyboard Dock Mode, Gamepad Controller και Docking Station mode. Σε Tablet Mode μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τις multi-touch δυνατότητες του tablet σε συνδυασμό με το λειτουργικό σύστημα Windows 8. Mε το προαιρετικό Keyboard Dock το Razer Edge μετατρέπεται σε ένα… laptop, με παραδοσιακό πληκτρολόγιο και ποντίκι, υποστηρίζοντας επιπλέον και μία αφαιρούμενη μπαταρία 40Wh.

    Tο προαιρετικό Gamepad Controller, μετατρέπει το Razer Edge σε μία φορητή κονσόλα, με αναλογικά sticks, προγραμματιζόμενο dual controller interface και δύναμη ανάδρασης στα χειριστήρια για ακόμα πιο… ζωντανή εμπειρία gaming. H επιπλέον μπαταρία μπορεί να συνδεθεί τόσο με το Keyboard Dock όσο και με το Gamepad Conroller και διπλασιάζει την αυτονομία του Razer Edge.

    Tο Razer Edge επίσης μπορεί να συνδεθεί με το Docking Station και να αποτελέσει μία πλήρους χαρακτηριστικών home gaming κονσόλα που θα συνδέσετε στην τηλεόραση σας.

    Πηγή: TechPowerUp

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles