21.7 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Razer Forge: Android και PC gaming στη μεγάλη οθόνη (CES 2015)!

    H Razer είναι μία εταιρεία που έχει συνδέσει το όνομα της με τον χώρο των gaming περιφερειακών, κυκλοφορώντας από gaming ποντίκια και keyboards μέχρι gaming headsets και άλλου είδους προϊόντα, τα οποία κάνουν ευκολότερη τη ζωή κάθε gamer. Στη CES 2015 η Razer παρουσίασε την Forge μία micro-console, η οποία μπορεί να τρέξει Android εφαρμογές και games και να κάνει streaming (multimedia αρχεία και games) μέσω δικτύου. razer-forge-Controller-Box2

    Η μίνι κονσόλα της Razer στηρίζεται σε ένα πανίσχυρο Snapdragon 805 SoC με 4 πυρήνες, με 2GB RAM και 16GB διαθέσιμου αποθηκευτικού χώρου, ενώ παράλληλα διαθέτει networking δυνατότητες, που είναι φυσικά πολύ σημαντικές για τη λειτουργία του streaming. Πέραν της συγκεκριμένης mini-console η Razer σχεδίασε και το «Serval», ένα gaming controller, το οποίο χαρίζει τον απόλυτο έλεγχο στους gamers. Η πρόταση της Razer διαφέρει σε μεγάλο βαθμό σε σύγκριση με τις υπόλοιπες Android-based consoles που κυκλοφορούν στην αγορά κυρίως στο ότι προσφέρει πολύ πιο ανεπτυγμένο hardware, το οποίο μπορεί να τρέξει με χαρακτηριστική άνεση ακόμη και τα πιο απαιτητικά Android games. Το χαρακτηριστικό που κάνει την κονσόλα Rage Forge ξεχωριστή είναι ότι παρέχει streaming ποιότητας Full HD μέσω Wi-Fi ή Ethernet και μάλιστα χωρίς το παραμικρό lag.

    razer-forge-Box_Prs_withUSB

    Η Razer Forge στοιχίζει μόλις 99 δολάρια και αναμφίβολα αποτελεί ένα εξαιρετικά ποιοτικό προϊόν, το οποίο δύσκολα περνάει απαρατήρητο, τόσο από τους gamers όσο αλλά και από τους απλούς users που επιθυμούν ένα multimedia box για να προβάλλουν μέσω streaming τη μουσική και τις αγαπημένες ταινίες τους.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles