22 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
More

    Razer: Κλέβει την παράσταση το χρυσό ποντίκι 24 καρατίων

    Οι περισσότεροι gamers είναι εξοικειωμένοι με τα ποντίκια της Razer, όμως ένα exclusive προϊόν που λάνσαρε πρόσφατα η εταιρεία έχει δημιουργήσει… παραλήρημα στα social media. Πιο συγκεκριμένα, η Razer αποφάσισε να φανεί extra δημιουργική, παρουσιάζοντας ένα χρυσό Viper Signature ποντίκι, 24 καρατίων.

    Ο CEO της εταιρείας Min-Liang Tan επιβεβαίωσε ότι δεν έχει κατοχυρωθεί κάποια τιμή για το πολυτελές αντικείμενο, καθώς αυτό το χρυσό ποντίκι είναι ένα μοναδικό αντικείμενο, διαθέσιμο κατόπιν ειδικού αιτήματος. Επιπλέον, ο διευθύνων σύμβουλος επιβεβαίωσε ότι το ποντίκι είναι τόσο… υπερβολικό που δε θα δούμε στα καταστήματα.

    Το χρυσό ποντίκι της Razer είναι εμπνευσμένο από το μίνι ποντίκι παιχνιδιών Viper Signature της εταιρείας. Ωστόσο, τα μέσα μίνι ποντίκια Viper Signature καλύπτονται με κέλυφος κράματος μαγνησίου με πυκνότητα 1,8 γραμμάρια ανά κυβικό εκατοστό. Στο χρυσό ποντίκι, η εταιρεία χρησιμοποίησε αναλογία αλουμινίου και κράματος 50-50 για να διατηρήσει την πυκνότητα στα 2,8 γραμμάρια ανά κυβικό εκατοστό. Το νέο mouse συγκέντρωσε τα βλέμματα. Ωστόσο, η Razer δεν έχει ακόμη αποκαλύψει εάν είναι κατασκευασμένο από χρυσό ή είναι επιχρυσωμένο.

    Δεδομένου του γεγονότος ότι ο διευθύνων σύμβουλος δημοσίευσε τις αρχικές φωτογραφίες αυτού του χρυσού ποντικιού 24 καρατίων στον λογαριασμό του στο Twitter, οι fans έχουν προχωρήσει σε αναρίθμητα σχόλια, ρωτώντας περισσότερα για τις προδιαγραφές και άλλες λεπτομέρειες του gadget.

    Διαβάστε επίσης:

    Xiaomi: Σημαντική αύξηση κέρδους κατά το Β’ τρίμηνο του 2023

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles