20.2 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Razer Phone 2. Έρχεται πιθανότατα με ένα από τα πιο εμβληματικά features των Razer products!

    H Razer φαίνεται πως ετοιμάζει, πυρετωδώς, το Razer Phone 2 το οποίο, όσον αφορά τα τεχνικά του χαρακτηριστικά, θα αναβαθμίσει τον επεξεργαστή Snapdragon 835 σε Snapdragon 845.

    Razer Phone

    Όσον αφορά ωστόσο την εξωτερική εμφάνιση, ποιες θα είναι άραγε οι αλλαγές; Υπάρχει πιθανότητα θα δούμε μία ανανεωμένη οθόνη 18:9, σύμφωνα, ωστόσο, με μία πηγή που γνωρίζει καλά τη συμβαίνει στην ανάπτυξη της συσκευής, πιθανότατα θα περιλαμβάνει μία από τις πιο αναγνωρίσιμες λειτουργίες της Razer. Και δεν είναι άλλη από την τεχνολογία Chroma.

    Πρόκειται για μία LED light technology, που η Razer ενσωματώνει σε πολλά προϊόντα της, όπως πληκτρολόγια, ποντίκια gaming, laptops κ.ά. Χάρη στην τεχνολογία αυτή, οι κάτοχοι των προϊόντων μπορούν να προσαρμόσουν το φωτισμό σύμφωνα με τις προσωπικές τους προτιμήσεις, επιλέγοντας ακριβείς χρωματικούς τόνους ανάμεσα σε 16.8 εκατομμύρια χρώματα. Επιπλέον, με τη βοήθεια της λειτουργίας μπορούν να ρυθμιστούν ακολουθίες που επιτρέπουν στο σύστημα φωτισμού να μεταβάλλεται αργά ανάμεσα σε μια ποικιλία χρωματικών επιλογών.

    Θεωρείται ότι η Razer δεν μπόρεσε να εφαρμόσει το σύστημα φωτισμού Chroma στο πρώτο τηλέφωνο Razer εξαιτίας περιορισμών hardware την εποχή εκείνη. Αλλά στη δεύτερη γενιά της συσκευής, η εταιρεία συνεργάζεται με την Texas Instruments, ελπίζοντας να την συμπεριλάβει φέτος. Προς το παρόν, το χαρακτηριστικό δεν επιβεβαιώνεται 100%, ωστόσο θα έχει ενδιαφέρον να το δούμε στο Razer Phone 2.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles