19.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Project Christine: H Razer και το συναρμολογούμενο PC της στη CES 2014

    Μία ανακοίνωση από τη Razer στη CES 2014 που τρελαίνει κόσμο είναι το Project Christine.

    razer-project-christine-01

    Είναι αυτό που θα λέγαμε «modular PC» (modular κατά το λεξικό είναι ο αποτελούμενος από υπομονάδες) ή σε απλά ελληνικά, συναρμολογούμενος υπολογιστής! Εμφανισιακά, πίστεψέ μας, δεν παίζει να ‘χεις δει κάτι παρόμοιο αφού σαν tower, το Project Christine είναι πραγματικά πρωτοποριακό. Υπάρχει μια κεντρική «ραχοκοκαλιά» πάνω στην οποία «κουμπώνουν» modules: ένα module (κομμάτι, τουτέστιν) για την κάρτα γραφικών, ένα για τον επεξεργαστή, ένα για τον σκληρό και πάει λέγοντας!

    razer-project-christine-02

    Η μητρική κάρτα (aka motherboard) του Project Christine έχει σπάσει σε κομμάτια και μαζί με όλα τα υπόλοιπα υποσυστήματα, ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να την αλλάξει, απλά ξεκουμπώνοντας το module που επιθυμεί και κουμπώνοντας ένα άλλο στη θέση του. Φυσικά τα κομμάτια αυτά θα παράγονται από τρίτες εταιρείες (Asus, Gigabyte, Western Digital, Corsair κλπ) σε συνεργασία με τη Razer που θα δίνει το τελικό ΟΚ.

    razer-project-christine-03

    Μη σου τρέχουν τα σάλια. Το Project Christine είναι αυτό ακριβώς που υποδηλώνει το όνομά του: project (αν θυμάσαι στο παρελθόν και τις προηγούμενες CES η Razer πάντα είχε παρόμοια concepts που μας έστελναν αδιάβαστους) και τέτοιο θα παραμείνει για κάνα χρόνο ακόμα. Να εύχεσαι του χρόνου στη CES 2015 ο Μιν-Λιανγκ Ταν και η παρέα του να έχουν καταλήξει κάπου!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles