20.9 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Real Madrid και Microsoft υπέγραψαν συμφωνία με στόχο τη ψηφιακή μεταμόρφωση της «βασίλισσας»!

    Microsoft-Negotiations-with-Real-Madrid

    Η Real Madrid και η Microsoft υπέγραψαν συμφωνία με στόχο τη ψηφιακή μεταμόρφωση του συλλόγου μέσω της τεχνολογίας. Η συμμαχία αυτή, μέσω της οποίας η Microsoft γίνεται ο στρατηγικός τεχνολογικός συνεργάτης της Real Μαδρίτης, θα φέρει επανάσταση στην εμπειρία των οπαδών των ομάδων, ειδικότερα μέσα από την παροχή ψηφιακών υπηρεσιών που θα είναι προσβάσιμες παντού, οποιαδήποτε στιγμή, σε μια σειρά από συσκευές (Η/Υ, ταμπλέτες, smartphones κτλ).

    Η συμφωνία προβλέπει επίσης μια σειρά από διάφορες πρωτοβουλίες και τεχνολογικές εξελίξεις που θα παρουσιαστούν τους επόμενους μήνες. Οι νέες τεχνολογικές προτάσεις, θα αξιοποιηθούν έτσι ώστε να καταστεί η Real Madrid μια ποδοσφαιρική ομάδα που θα παρέχει μια ολοκληρωμένη και εκσυγχρονισμένη online εμπειρία στους οπαδούς της, ανοίγοντας έτσι το δρόμο για τη ψηφιακή μεταμόρφωση της αθλητικής βιομηχανίας ευρύτερα.

    Ο Πρόεδρος της Real Madrid C.F. κ. Florentino Pérez και ο Εταιρικός Αντιπρόεδρος και Πρόεδρος Ανερχόμενων Αγορών της Microsoft, κ. Orlando Ayala, ανακοίνωσαν τη στρατηγική αυτή συνεργασία σε μια εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο στάδιο Santiago Bernabéu στη Μαδρίτη. Στην εκδήλωση συμμετείχε και ο Διευθύνων Σύμβουλος της Microsoft κ. Satya Nadella με βιντεοσκοπημένο μήνυμα. Η ανακοίνωση της συνεργασίας μεταδόθηκε ζωντανά online, έτσι ώστε οι οπαδοί της Real Madrid σε όλο τον κόσμο να ενημερωθούν επίσημα για τις εξελίξεις που αποτελούν σημείο αναφοράς και για τους δύο οργανισμούς.

    Στο μήνυμα του ο κ. Nadella τόνισε ότι: «Στη Microsoft είμαστε πλήρως δεσμευμένοι έτσι ώστε να  εξασφαλίσουμε ότι οι άνθρωποι από όλο τον κόσμο μπορούν να αξιοποιήσουν στο έπακρο κάθε στιγμή της ζωής τους. Με την παροχή των κατάλληλων εργαλείων στους ανθρώπους, μπορούν να συμβούν καταπληκτικά πράγματα ειδικά όταν τα χρειάζονται, προκειμένου να επικοινωνήσουν, να δημιουργήσουν ή και να μοιραστούν οτιδήποτε μπορούν να φανταστούν. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να προσφέρουμε αυτά τα εργαλεία σε εκατομμύρια οπαδούς της Real Madrid σε όλο τον κόσμο, έτσι ώστε να κάνουν το πάθος τους για το ποδόσφαιρο ακόμη πιο συναρπαστικό».

    Από πλευράς του ο κ. Ayala, επικεντρώθηκε στο τι σημαίνει αυτή η συμφωνία για τους οπαδούς της Real: «Σήμερα είναι η αρχή μιας κοινής μακράς πορείας για την Real Madrid και τη Microsoft, με στόχο την πλήρη ψηφιοποίηση της ομάδας. Αυτή η νέα εποχή μεταφράζεται σε μια άνευ προηγουμένου εξατομικευμένη εμπειρία για τους υποστηρικτές  της ομάδας, που θα επιτρέπει σε εκατομμύρια οπαδούς από όλο τον κόσμο να απολαύσουν το πάθος τους για τη Real Madrid οπουδήποτε, οποιαδήποτε στιγμή και σε κάθε συσκευή».

    Photo2

    Οι οπαδοί της Real είναι οι σταρ της συμφωνίας

    Το πρώτο βήμα για τη συνεργασία μεταξύ της Real Madrid και της Microsoft θα είναι να δημιουργήσουμε μια ψηφιακή πλατφόρμα που θα φέρει επανάσταση στον τρόπο με τον οποίο οι Madridistas θα μπορούν να ακολουθήσουν την ομάδα τους και να μοιραστούν με τους άλλους το πάθος τους για την Real. Μέσα από κορυφαίες τεχνολογίες, οι υποστηρικτές της Real Madrid θα είναι σε θέση να έχουν πρόσβαση σε νέες εμπειρίες, περιεχόμενο και αποκλειστικές ψηφιακές υπηρεσίες, είτε βρίσκονται στο γήπεδο, είτε στο σπίτι ή οπουδήποτε αλλού. Με αυτό τον τρόπο, οι υποστηρικτές, θα βελτιώσoυν την αλληλεπίδρασή (επικοινωνία) τους με τους ποδοσφαιριστές και το σύλλογο, γεγονός που θα κάνει την εμπειρία τους ακόμη πιο προσωπική, άμεση και συναρπαστική.

    Μια σειρά από online υπηρεσίες θα παρέχει μια εμπλουτισμένη εμπειρία για την παρακολούθηση των αγώνων. Για παράδειγμα, οι υποστηρικτές του συλλόγου θα είναι σε θέση να έχουν πρόσβαση σε εικόνα από το γήπεδο λίγο πριν, κατά τη διάρκεια και μετά από κάθε παιχνίδι, επιλέγοντας το περιεχόμενο που θέλουν να δουν, όταν το θέλουν και όπου θέλουν. Ο στόχος αυτής της τεχνολογικής πρωτοβουλίας είναι να αναδείξει τους Madridistas στους πραγματικούς σταρ της δικής τους εμπειρίας, επιτρέποντάς τους να παρακολουθήσουν και να αξιοποιήσουν το περιεχόμενο που θέλουν, καθώς επίσης να δημιουργήσουν και να μοιραστούν το υλικό με τους φίλους τους στα Social Media και σε άλλα ψηφιακά κανάλια.

    Photo1 (1)

    Υπηρεσίες και συσκευές

    Η συμφωνία παρέχει επίσης τη χρήση των υπηρεσιών και συσκευών, όπως το Surface Pro 3, από τους παίκτες και την προπονητική ομάδα ως βασικά εργαλεία εργασίας, με στόχο την ενίσχυση της απόδοσης και της αποτελεσματικότητας τους. Θα υιοθετηθούν επίσης νέες εσωτερικές λύσεις συνεργασίας και επικοινωνίας, καθώς και τελευταίες τεχνολογίες σε τομείς όπως το cloud computing ή big data.

    Επιπρόσθετα, οι δύο οργανισμοί θα συνεργάζονται με την ανταλλαγή πληροφοριών και γνώσεων στην εφαρμογή της τεχνολογίας, στον κλάδο του αθλητισμού καθώς και  στην αξιολόγηση πιθανών συνεργασιών σε κοινά ερευνητικά προγράμματα της Microsoft.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles