16.7 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Το ανακαινισμένο Santiago Bernabeu, το σπίτι της Ρεάλ Μαδρίτης, θα είναι καλυμμένο με τιτάνιο!

    Η Ρεάλ Μαδρίτης, έκανε αυτή την εβδομάδα μία επική ανακοίνωση. Έδωσε στη δημοσιότητα τα σχέδια και τα προοπτικά του ανακαινισμένου Santiago Bernabeu, ενός από τα καλύτερα γήπεδα ποδοσφαίρου στον κόσμο. Μαντέψτε: Το Santiago Bernabeu, μετά την ολοκλήρωση της ανακαίνισης, θα μοιάζει με ένα τεράστιο, μεταλλικό διαστημόπλοιο, αφού θα είναι καλυμμένο από «έξυπνο» τιτάνιο.

    santiago_bernabeu_1

    Το project της ανακαίνισης του ιστορικού σταδίου, ανέλαβαν οι GMP Arquitectos και L35 Ribas, μετά από διεθνή διαγωνισμό. Σύμφωνα με το σχέδιό τους, το Santiago Bernabeu θα διαθέτει ακόμα περισσότερες θέσεις για τους φίλους της Ρεάλ, θα τους προστατεύει από τις εξωτερικές συνθήκες καθώς, θα κλείνει η οροφή του και θα είναι εξοπλισμένο με τεράστιες LED οθόνες που θα προβάλλουν εικόνες. Το εξωτερικό του περίβλημα από τιτάνιο, θα είναι και αυτό μία τεράστια «οθόνη» για τους κατοίκους της Μαδρίτης καθώς πάνω του, θα προβάλλονται επίσης εικόνες και στιγμιότυπα από τους αγώνες.

    santiago_bernabeu_3

    «Θα μετατρέψουμε το Santiago Bernabeu στο πιο εξελιγμένο στάδιο του 21ου αιώνα», λέει ο Volkwin Marg, επικεφαλής αρχιτέκτονας των δύο εταιρειών που αναλαμβάνουν το εγχείρημα. Κι αν κρίνουμε από το βίντεο και το φωτογραφικό υλικό που έδωσαν στη δημοσιότητα, μάλλον έτσι θα είναι.

    santiago_bernabeu_2

    Το έργο που παρουσίασε ο πρόεδρος των Los Blancos, Florentino Perez, αναμένεται να κοστίσει περίπου 500 εκατομμύρια ευρώ και ήδη αρκετές εταιρείες κάνουν «ουρά» για να είναι από τις πρώτες τα διαφημιστικά μηνύματα των οποίων θα προβάλλονται στη νέα κατασκευή, με τις φήμες να θέλουν την Coca Cola να «κονταροχτυπιέται» με τη Microsoft για τα δικαιώματα ονοματοδοσίας του νέου σταδίου, σε αντάλλαγμα για το ήμισυ της δαπάνης για την ανακαίνιση.

    Απολαύστε το βίντεο:

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles