18.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Ρεαλιστικά χρώματα από κάθε γωνία θέασης από το νέο IPS Full HD Monitor της LG Electronics 

    Η LG παρουσιάζει το νέο IPS Full HD monitor 22MN430M-B, που ξεχωρίζει για την απόδοση ρεαλιστικών χρωμάτων από κάθε γωνία θέασης, καθώς και για τις προηγμένες λειτουργίες του, που συμβάλλουν σε μια άνετη εμπειρία θέασης. Καθώς ενσωματώνει IPS panel, το νέο monitor της LG αποτελεί ιδανική επιλογή για τους επαγγελματίες φωτογράφους και δημιουργούς βίντεο.

    Η τεχνολογία IPS δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην απόδοση των LCD οθονών, καθώς ελαχιστοποιεί το χρόνο απόκρισης και βελτιώνει την ποιότητα των χρωμάτων, ώστε οι χρήστες να μπορούν να παρακολουθούν από οποιαδήποτε γωνία θέασης. Το LG monitor 22MN430M-B διαθέτει τις λειτουργίες Flicker Safe και Reader Mode που συμβάλλουν σε μια ξεκούραστη πολύωρη παραμονή μπροστά στην οθόνη. Συγκεκριμένα, το Flicker Safe σχεδόν μηδενίζει το τρεμόπαιγμα στην οθόνη, συμβάλλοντας στην προστασία των ματιών και στη μείωση της καταπόνησής τους, ενώ το Reader Mode παρέχει τις βέλτιστες συνθήκες για ανάγνωση, καθώς μειώνει τις ακτίνες μπλε φωτός.

    Παράλληλα, το συγκεκριμένο monitor ενσωματώνει και μια ευρεία σειρά χαρακτηριστικών για μια μοναδική gaming εμπειρία, όπως την τεχνολογία Radeon FreeSync που εξαλείφει τις αλλοιώσεις και το τρεμόπαιγμα της οθόνης και την Dynamic Action Sync, χάρη στην οποία ελαχιστοποιείται η καθυστέρηση εισόδου δεδομένων, ώστε οι gamers να μπορούν να «συλλάβουν» την κάθε στιγμή σε πραγματικό χρόνο. Ακόμη, με το Black Stabilizer έχουν τη δυνατότητα να αποφεύγουν τους ελεύθερους σκοπευτές που κρύβονται στα πιο σκοτεινά μέρη και να ξεφεύγουν γρήγορα από καταστάσεις όπου χρειάζεται, ενώ για καλύτερη στόχευση με μεγαλύτερη ακρίβεια, μπορούν να χρησιμοποιούν το Σταυρόνημα.

    Για ευκολότερο περιβάλλον χρήσης, το IPS monitor της LG διαθέτει το OnScreen Control με το οποίο ο χρήστης μπορεί να προσαρμόσει την επιφάνεια εργασίας με τη διαιρούμενη οθόνη ή ρυθμίζοντας τις βασικές επιλογές της οθόνης με μερικά κλικ του ποντικιού. Επιπλέον, ο χρήστης έχει τη δυνατότητα επιτοίχιας τοποθέτησης της οθόνης για μεγαλύτερη άνεση και ευελιξία. Τέλος, το συγκεκριμένο monitor όπως και όλα τα monitors της LG, υποστηρίζεται με 3 χρόνια συνολική εγγύηση και 3 χρόνια εγγύηση 0 Pixel.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles