13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Realme 7i, Buds Air Pro & Watch S: Τώρα διαθέσιμα σε όλους τους εμπόρους

    Tο realme 7i, τα Buds Air Pro και το  Watch S είναι τώρα διαθέσιμα  σε όλους τους εμπόρους λιανικής. Το realme 7i, στην τιμή των 169€, είναι το Smartphone που έρχεται να σε εντυπωσιάσει με την τεράστια αυτονομία της μπαταρίας του και όχι μόνο. Όσο για τη μεγάλη οθόνη αφής 6.5 ιντσών (HD+, ανάλυση 1600×720), με αναλογία οθόνης προς σώμα 88.7% προσφέρει άνεση στην προβολή του περιεχόμενο από άκρη σε άκρη.

    Το realme 7i, η πρώτη συσκευή στον κόσμο που υιοθετεί Helio G95 και επιτυγχάνει σκορ 300.000 στο Antutu. Η ιδανική επιλογή για τους λάτρεις των παιχνιδιών για να περάσουν τις γιορτές τους με ατελείωτο gaming χάρη στην μπαταρία 5000mAhη οποία με μόλις 26 λεπτά φόρτισης φτάνει στο 50% της. Επιπλέον, διαθέτει τετραπλή κάμερα 48MP για να αποτυπώσετε μοναδικές στιγμές και τοπία ενώ με την 16MP Selfie κάμερα θα τραβήξετε τις πιο instagramable φωτογραφίες!

    Η απόλυτη εμπειρία ήχου έρχεται με τα realme Buds Air Pro στην τιμή των 89,90€ και με χαρακτηρίστηκα όπως active noise cancellation, transparency mode, ανοιχτή αυτόματη σύνδεση, 10mm bass boost driver και dual mic noise cancellation. Επιπλέον, προσφέρουν 25  ώρες αναπαραγωγής ενώ με μία φόρτιση μόλις 10 λεπτών προφέρουν 3 ώρες συνεχούς αναπαραγωγής.

    Τέλος, το στυλάτο realme Watch S θα απογειώσει την εμπειρία χρήσης ενός smartwatch! Με χαρακτηριστικά όπως παρακολούθηση καρδιακού ρυθμού σε πραγματικό χρόνο και οξυγόνου στο αίμα, Smart Notifications, intelligent activity tracker, και με δυνατότητα ελέγχου της μουσική και της κάμερας απευθείας από το ρολόι, θα λύσει κυριολεκτικά τα χέρια! Και το καλύτερα, προσφέρει διάρκεια ζωής μπαταρίας 15 ημέρες και είναι διαθέσιμο στην τιμή των 79,90€.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles