21.9 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024
More

    Realme Note 50: Ντεμπούτο για τη συσκευή των 65 δολαρίων

    Η Realme αποφάσισε να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην κατηγορία των smartphone της με τη σειρά Note, η οποία παρουσιάστηκε στις Φιλιππίνες. Το Realme Note 50 είναι η πρώτη συσκευή της νέας σειράς και έχει γίνει ήδη γνωστό ότι δύο ακόμη συσκευές Realme Note πρόκειται να κυκλοφορήσουν μέσα στο 2024.

    Το Realme Note 50 έρχεται με IPS LCD 6.74 ιντσών με ανάλυση HD+ και ρυθμό ανανέωσης στα 90 Hz. Το πάνελ διαθέτει μέγιστη φωτεινότητα 560 nits και 180Hz touch sampling rate. Υπάρχει μια μπροστινή κάμερα 5MP μέσα στο water drop notch. Από τα λοιπά χαρακτηριστικά, μπορούμε να αναφέρουμε ότι το Realme Note 50 έχει εφοδιαστεί με chipset Unisoc T612, μνήμη RAM 4 GB και χώρο αποθήκευσης 64 GB. Το πίσω μέρος φιλοξενεί μια κύρια κάμερα 13MP και μια δευτερεύουσα μονάδα QVGA. Η μπαταρία έρχεται στα 5,000 mAh και υποστηρίζει φόρτιση 10W. Σημειώνεται ότι η συσκευή διαθέτει επίσης IP54 dust και water resistance, υποδοχή ακουστικών και scanner δακτυλικών αποτυπωμάτων τοποθετημένο στο πλάι.

    Το Realme Note 50 κυκλοφορεί σε χρώματα Sky Blue και Midnight Black και πωλείται για 3,600 PHP (65 $) στις Φιλιππίνες. Η Realme δεν ανέφερε ακόμη λεπτομερώς τη διεθνή τιμολόγηση και διαθεσιμότητα, αλλά μπορούμε να αναμένουμε ότι το Note 50 θα φτάσει σε περισσότερες αγορές τις επόμενες εβδομάδες.

    Διαβάστε επίσης:

    NVIDIA RTX Remix: Διαθέσιμο το εργαλείο που επιτρέπει το remaster παλιών PC games

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles