18.8 C
Athens
Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024
More

    Realme: Σπάει τα κοντέρ με τεχνολογία φόρτισης στα 240W!

    Σαν να πήραν φόρα οι Κινέζοι κατασκευαστές και δεν τους σταματά τίποτα όσον αφορά την ανάπτυξη ολοένα και ισχυρότερων φορτίσεων. Δεν έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που το Xiaomi Redmi Note 12 Explorer, μας εξέπληξε ευχάριστα, αφού μάθαμε πως φέρει ενσύρματη φόρτιση 210W. Παρόλα αυτά, η realme όπως όλα δείχνουν δεν είχε πει την τελευταία της λέξη, καθώς η ραγδαίως αναπτυσσόμενη εταιρεία στον κόσμο της mobile τεχνολογίας αναμένεται να παρουσιάσει το GT Neo 5, το οποίο θα υποστηρίζει τεχνολογία γρήγορης φόρτισης στα 240W.

    Αν και η realme φυλάει τα specs του GT Neo 5 σαν επρασφράγιστο μυστικό, ωστόσο αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι δεν θα περιμένουμε για να μάθουμε περισσότερα για τις φανταστικές δυνατότητες του, καθώς έχει ετοιμάσει ένα launch event στις 5 Ιανουαρίου στην Κίνα. Με βάση μάλιστα με την αφίσα που κυκλοφόρησε, η γνωστή εταιρεία αναμένεται να εστιάσει στη δυναμική της τεχνολογίας των 240W.  Το smartphone της realme με τη μεγαλύτερη φόρτιση αυτή τη στιγμή που διατίθεται και εμπορικά, είναι το GT Neo 3 150W , το οποίο υποστηρίζει φόρτιση 150W και διαθέτει μπαταρία με χωρητικότητα στα 4.500 mAh. Ωστόσο, υπάρχει επίσης μια έκδοση του GT Neo 3 που διαθέτει κυψέλη 5.000 mAh και φόρτιση 80W. Η realme φημολογείται ότι θα υιοθετήσει παρόμοια προσέγγιση με το GT Neo 5 – η παραλλαγή των 240 W θα συνοδεύεται από κυψέλη 4.600 mAh, ενώ το μοντέλο των 150 W θα διαθέτει μπαταρία 5.000 mAh. Το πρώτο λέγεται ότι έχει ένα υπο-χρονισμένο Snapdragon 8+ Gen 1 SoC, ενώ το δεύτερο θα τροφοδοτείται από το chip Dimensity 8200. 

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles