16.7 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Έφαγε φωτό της Εθνικής Ιταλίας μετά από… χαμένο στοίχημα για το Μουντιάλ στο Reddit! (vid)

    Πρόσεχε τι δηλώνεις στα social media, γιατί μετά, αν χάσεις το στοίχημα που έχεις βάλει, τα πάντα είναι υπερβολικά… δημόσια για να πάρεις πίσω την υπόσχεσή σου.

    Και κάπως έτσι, ένας χρήστης του Reddit αναγκάστηκε να φάει μία φωτογραφία της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της Ιταλίας που συμμετέχει στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας, αφότου έχασε σχετικό στοίχημα.

    italian-football-team-eat-photo

    “Ορκίζομαι στο Θεό αν [η Κόστα Ρίκα] νικήσει, θα φάω μία φωτογραφία της ιταλικής εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου” ήταν το σχόλιο του χρήστη ArgieGrit01 σε ένα thread σχετικό με το ποδόσφαιρο.

    Η Ιταλία έχασε το παιχνίδι με 0-1 και ο ArgieGrit01 αναγκάστηκε να τηρήσει την υπόσχεσή του. Το video με τον ίδιο να μασάει και να… καταπίνει μία φωτογραφία της ιταλικής ομάδας, κομματάκι-κομματάκι, υπάρχει ήδη στο Youtube.

    “Ελπίζω να το βρείτε διασκεδαστικό, καθώς ήταν ιδιαίτερα δυσάρεστο για μένα” σημειώνει συμπληρώνοντας ότι η γεύση του χαρτιού ήταν απαίσια. Την επόμενη φορά, πάντως, που θα θελήσει να βάλει κάποιο επόμενο στοίχημα, σίγουρο θα προσέξει περισσότερο ώστε να περιλαμβάνει κάτι περισσότερο… γευστικό.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles