23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    RedMax Technologies: Επεκτείνεται εκτός συνόρων και συνεργάζεται με τον Όμιλο Εταιρειών Euro-Axes

    Τη στρατηγική της RedMax Technologies να επεκτείνει τις δραστηριότητες της εκτός κυπριακών συνόρων, σηματοδοτεί η υπογραφή της συμφωνίας συνεργασίας με τον μεγάλο Όμιλο Εταιρειών Euro-Axes, ο οποίος δραστηριοποιείται στην Ελλάδα στους τομείς των Κατασκευών, της Τεχνολογίας και των Τηλεπικοινωνιών προσφέροντας καινοτόμες, πρωτοποριακές και ολοκληρωμένες λύσεις, υψηλής προστιθέμενης αξίας, σε ιδιωτικές επιχειρήσεις αλλά και σε δημόσιους φορείς και οργανισμούς.

    Η Κυπριακή εταιρεία RedMax Technologies, που δραστηριοποιείται στην Κύπρο εδώ και 16 χρόνια, κατέχει σήμερα ηγετική θέση στο σχεδιασμό, την ανάπτυξη και την κατασκευή προηγμένων λύσεων οπτικών ινών. Στο χαρτοφυλάκιο των πελατών της περιλαμβάνονται σχεδόν όλοι οι τηλεπικοινωνιακοί πάροχοι (Epic, Cablenet και Cyta), η Αρχή Ηλεκτρισμού Κύπρου, οι Βρετανικές Βάσεις και τα Καζίνο.

    Η συνεργασία των δύο εταιρειών, σε πρώτη φάση, είχε ως αντικείμενο το πιλοτικό έργο στο Resort Robinson Club Ierapetra, στην Ιεράπετρα Κρήτης, όπου η RedMax Technologies ανέλαβε την εγκατάσταση προηγμένης πλατφόρμας οπτικών ινών για Λύσεις Φιλοξενίας (Hospitality Solutions) που αναβαθμίζουν τις υπηρεσίες δωματίων σε smart room services μετατρέποντας τα ίδια τα δωμάτια σε smart rooms.

    Η εγκατάσταση της προηγμένης πλατφόρμας οπτικών ινών στο resort υλοποιήθηκε από ομάδα μηχανικών της RedMax Technologies σε συνεργασία με μηχανικούς της Euro-Axes στο Resort στην Ιεράπετρα, το οποίο αναμένεται να ξεκινήσει την επίσημη λειτουργία του τον ερχόμενο Μάιο.

    Η δυναμική ανάπτυξη και η δραστηριοποίηση της RedMax εκτός των κυπριακών συνόρων, εντάσσεται στο πλαίσιο της στρατηγικής της για έμφαση στην εξωστρέφεια, και τη διείσδυση της εταιρείας σε νέες αγορές, όπου οι οπτικές ίνες έχουν πλέον καθοριστικό ρόλο, όπως οι αγορές των Hospitality Solutions και Έξυπνων Κτιρίων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles