21 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Redmi 12C: Το πλήρες κινητό για τον “απλό” χρήστη

    H Xiaomi, o παγκόσμιος τεχνολογικός κολοσσός, ανακοίνωσε τη διάθεση του Redmi 12C, του νέου, ολοκληρωμένου smartphone για χρήστες χωρίς ειδικές απαιτήσεις, το οποίο διαθέτει εκπληκτικές επιδόσεις για την κατηγορία του.

    Χάρη στον επεξεργαστή MediaTek Helio G85 και το συνδυασμό 6+5GB RAM και μέχρι 1ΤΒ αποθηκευτικό χώρο [1], το Redmi 12C είναι ό,τι πρέπει για τον καθημερινό χρήστη: ταχύτατες εφαρμογές και άπλετος χώρος για το αγαπημένο σας περιεχόμενο. Η συσκευή διαθέτη μια μεγάλη μπαταρία 5.000mAh για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο ότι δεν θα ψάχνετε να τη φορτίσετε μέχρι το τέλος της ημέρας. Επίσης, με ένα απλό άγγιγμα του ευέλικτου αισθητήρα δαχτυλικού αποτυπώματος που βρίσκεται κάτω από την οθόνη, οι χρήστες μπορούν να ξεκλειδώσουν τη συσκευή, να τρέξουν συγκεκριμένες εφαρμογές και να εγκρίνουν διαδικτυακές πληρωμές.

    Η συσκευή διαθέτει μεγάλη οθόνη HD+ στις 6.71 ίντσες, με αναλογία 20,6:9, για μια καθηλωτική εμπειρία gaming, για την παρακολούθηση των αγαπημένων σας βίντεο και ταινιών ή για άνεση στο διάβασμα. Επιπλέον, χάρη στη λειτουργία “reading mode” μειώνεται η όποια καταπόνηση των ματιών εξαιτίας της συνεχούς χρήσης της οθόνης. Ο ξεχωριστός σχεδιασμός της οθόνης του Redmi 12C ξεχωρίζει χάρη στην κυρτή πλάτη και τα επίπεδα άκρα της, βελτιώνοντας την αισθητική του κινητού και την άνεση στο χέρι. Το Redmi 12C κυκλοφορεί σε δύο υπέροχα χρώματα, Ocean Blue και Graphite.

    Η κάμερα του Redmi 12C μπορεί να φωτογραφίσει τις πιο όμορφες στιγμές της ημέρας με απόλυτη λεπτομέρεια, χάρη στην κεντρική κάμερα ΑΙ στα 50MP, ενώ με τις λειτουργίες HDR και Night Mode μπορείτε να φωτογραφίζετε άνετα, ακόμα και την νύχτα.

    Tέλος, η συσκευή διαθέτει τεχνολογία NFC η οποία σας επιτρέπει να πραγματοποιείτε τις ανέπαφες συναλλαγές σας μέσα από το κινητό, με ταχύτητα και ασφάλεια.

    Το Redmi 12C κυκλοφορεί σε τρεις εκδόσεις

    3 GB + 32 GB στη τιμή των €149,90

    3 GB + 64 GB στη τιμή των €169,90

    4 GB + 128 GB στη τιμή των €199,90

    Ισχύει προσφορά early bird από τις 9 Μαρτίου έως και τις 19 Μαρτίου ή μέχρι εξάντλησης των αποθεμάτων. Όσοι αποκτήσουν το νέο Redmi 12C σε αυτή τη περίοδο θα λάβουν εντελώς δωρεάν και ένα σετ ακουστικών Redmi Buds 4 Lite.

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles