21.5 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Redmi Note 12 Turbo: «Ανακοινώθηκε και είναι… τούρμπο στις επιδόσεις»!

    H σειρά Redmi της Xiaomi δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, καθώς αποτελεί μία από τις πιο αναγνωρίσιμες στους φίλους της mobile τεχνολογίας, αποτελώντας ένα sub-brand που έχει κατακτήσει τον όρο του «Value for Money». Βαδίζοντας λοιπόν στο ίδιο πετυχημένο «μονοπάτι», η Xiaomi ανακοίνωσε το Redmi Note 12 Turbo, ένα αρκετά ισχυρό budget-friendly smartphone, το οποίο σίγουρα θα τραβήξει τη προσοχή των gamers που αρέσκονται στο να συνδυάζουν υψηλό performance σε ασυναγώνιστη τιμή.

    To Redmi Note 12 Turbo που παρουσιάστηκε πρόσφατα στην Κίνα έρχεται με Snapdragon 7+ Gen 2 Chipset, ενώ συνοδεύεται με 16GB LPDDR5 RAM και 1TB UFS 3.1 storage. Το Redmi Note 12 Turbo διαθέτει οθόνη OLED με FHD+, 6.67 ιντσών με 120Hz refresh rate, ενώ σε ότι έχει να κάνει με τις δυνατότητές του στο κομμάτι του mobile photography, στο πίσω τμήμα θα συναντήσετε μια κάμερα των 64MP, έναν ultrawide φακό των 8MP και έναν macro lens των 2MP.

    Το τηλέφωνο διαθέτει μπαταρία στα 5.000mAh με υποστήριξη για fast charging στα 67W, ενώ παράλληλα έρχεται με το Android 13 σε συνδυασμό με το εύχρηστο MIUI 14. Επιπλέον, το Redmi Note 12 Turbo υποστηρίζει Bluetooth 5.3 και Wi-Fi 6, ενώ διαθέτει headphone jack (για τους πιο παραδοσιακούς) και υπέρυθρη. Η πρόταση της Xiaomi κυκλοφορεί σε μαύρο, μπλε και ασημί χρώμα και η τιμή του για το μοντέλο των 8GB / 256GB Storage ανέρχεται περίπου στα 290 δολάρια, με την έκδοση των 12GB / 512GB να στοιχίζει 30 δολάρια παραπάνω. Τέλος, το top μοντέλο της νέας σειράς (16GB RAM και 1TB storage) στοιχίζει 378 δολάρια.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι η Xiaomi θα κυκλοφορήσει και μια σειρά από special editions της συσκευής, καθώς συμφώνησε με την Warner Brothers για μια ειδική έκδοση Harry Potter Edition.

     

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles