13.7 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Reese Witherspoon και Will Ferrell σε νέα κωμωδία της Amazon

    Η Reese Witherspoon και ο Will Ferrell σύντομα θα ανέβουν τα… σκαλιά της εκκλησίας, κινηματογραφικά πάντα, αφού ετοιμάζουν μια νέα κωμωδία για την Amazon Studios. Η εταιρεία εξασφάλισε τα δικαιώματα για την ταινία του Nick Stoller, της οποίας δε γνωρίζουμε ακόμα τον τίτλο.

    Σύμφωνα με σχετικά δημοσιεύματα, η Amazon απέκτησε τα δικαιώματα της ταινίας σε μία ιδιαίτερη δύσκολη κούρσα διεκδίκησης με αρκετές προσφορές να σημειώνονται τόσο από streamers όσο και από στούντιο. Οι δύο ταλαντούχοι ηθοποιοί έχουν αναλάβει και την παραγωγή με τις αντίστοιχες εταιρείες τους. Χωρίς να έχει αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες η Amazon, η υπόθεση φέρεται να διαδραματίζεται ανάμεσα σε δύο γάμους που έχουν προγραμματιστεί να γίνουν στον ίδιο χώρο την ίδια χρονική στιγμή.

    Διαβάστε επίσης:

    RoboCop: Rogue City και ο θρυλικός Peter Weller επιστρέφει! (trailer)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles