13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Ρεκόρ για την ταινία ‘Ο Άνθρωπος του Θεού’ – 241.014 σε τρεις εβδομάδες προβολών

    Εισπράξεις ρεκόρ έκανε η ταινία “Ο Άνθρωπος του Θεού” (Man of God), ειδικά για την εποχή του Covid-19, όπου το κοινό είναι διστακτικό να επιστρέψει στις αίθουσες. Αν και η ταινία δίχασε κοινό και κριτικούς, όλοι τους έσπευσαν να κόψουν εισιτήριο και να την δουν στην μεγάλη οθόνη. Παρά τις αρνητικές εντυπώσεις και την έντονη κριτική που δέχτηκε η ταινία για τα τεχνικά της κομμάτια (αδύναμο σενάριο, απλοϊκή σκηνοθεσία, υποτονικές ερμηνείες) το θέμα της κατάφερε να συγκινήσει όσους έσπευσαν να την παρακολουθήσουν.

    Η διεθνής παραγωγή σε σκηνοθεσία της Γελένα Πόποβιτς για την ζωή του Αγίου Νεκτάριου εξακολουθεί να προβάλλεται σε 111 αίθουσες σε Ελλάδα και Κύπρο. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ταινία συνεχίζει και πάλι να είναι νούμερο 1 σε πωλήσεις εισιτηρίων στην Ελληνική αγορά, δημιουργώντας έτσι ένα ρεκόρ τεσσάρων συνεχόμενων εβδομάδων. Γεγονός που καμία άλλη ταινία δεν έχει πετύχει έως τώρα την τελευταία δεκαετία (!).

    Μάλιστα, η ταινία έκανε και πολύ δυνατό άνοιγμα το πρώτο τετραήμερο προβολής της στους κινηματογράφους αριθμώντας 62.305 εισιτήρια σε 117 αίθουσες, το καλύτερο άνοιγμα ταινίας από τον Μάρτιο του 2020.

    Δείτε το τρέιλερ της πολυσυζητημένης ταινίας ‘Ο Άνθρωπος του Θεού’

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles