18.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Ρεκόρ παραγγελιών για το iPhone X στην Ελλάδα

    Το iPhone X κυκλοφορεί αύριο Παρασκευή 3 Νοεμβρίου και τη χώρα μας και φαίνεται ότι το ενδιαφέρον του κόσμου είναι αυξημένο. Η συσκευή σημειώνει ρεκόρ παραγγελιών, όπως αναφέρει σε άρθρο της η Καθημερινή.

    iphone_x

    Συγκεκριμένα, τις 7.500 αγγίζει ο αριθμός των παραγγελιών από αλυσίδες καταστημάτων Κωτσόβολος και Πλαίσιο. Στα νούμερα αυτά, δεν συμπεριλαμβάνονται οι παραγγελίες από τα δίκτυα κινητής. Πληροφορίες θέλουν τον συνολικό αριθμό να ξεπερνά τις 12.000 συσκευές. Υπολογίζεται ότι το συνολικό ποσό που θα ξοδέψουν οι Έλληνες καταναλωτές αγγίζει τα 15 εκατομμύρια ευρώ.

    Σημειώνεται ότι η τιμή του iPhone X στη χώρα μας φθάνει ως και τα 1399 ευρώ για την έκδοση των 256GB. Παράγοντες της αγοράς εκτιμούν ότι πολύ δύσκολα θα ικανοποιηθεί η ζήτηση που παρατηρείται, με τις παραγγελίες που έχουν γίνει να αναμένεται να ικανοποιηθούν μέχρι τα τέλη του έτους. Το αμέσως προηγούμενο καλύτερο λανσάρισμα ήταν του iPhone 6 με 4.500 συσκευές. Δηλαδή, το iPhone X στην Ελλάδα καταγράφει διπλάσια ζήτηση.

    Μπορείτε να αποκτήσετε το iPhone X από το επίσημο δίκτυο μεταπωλητών Apple της iSquare στην Ελλάδα iStorm, Κωτσόβολος, Media Markt, Πλαίσιο, Public, You.gr, Document, iSystem και φυσικά μέσα από τα δίκτυα κινητής.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles