16.6 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
More

    Renée Zellweger και Hugh Grant επιστρέφουν για το Bridget Jones 4

    Η Universal Pictures ανακοίνωσε ότι η αγαπημένη σειρά ταινιών Bridget Jones επιστρέφει με το τέταρτο μέρος της. Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα, το τελευταίο κεφάλαιο της ξεχωριστής “Bridget Jones” ονομάζεται “Bridget Jones: Mad About the Boy“. Όπως συνέβη με τις πρώτες δύο ταινίες της σειράς, η τέταρτη ταινία θα βασιστεί σε ένα από τα μυθιστορήματα της Helen Fielding, το “Bridget Jones: Mad About the Boy”, το οποίο η συγγραφέας κυκλοφόρησε το 2013.

    Το cast των ηθοποιών θα περιλαμβάνει αρκετά οικεία πρόσωπα και μερικούς νέους χαρακτήρες. Το πιο σημαντικό είναι ότι η Renée Zellweger θα επαναλάβει τον ρόλο της Bridget Jones για μία ακόμα φορά στην τέταρτη ταινία της σειράς. Ο Hugh Grant θα επιστρέψει επίσης ως Daniel Cleaver, ένας πρώην φλογερός έρωτας ο οποίος έχει πολύπλοκο παρελθόν με την Bridget. Στο “Bridget Jones’s Baby”, όλοι νόμιζαν ότι ο Daniel ήταν νεκρός, αλλά οι θεατές αργότερα πληροφορήθηκαν ότι ήταν τελικά ζωντανός. Η Emma Thompson θα επιστρέψει επίσης ως Dr. Rawlings.

    Οι Chiwetel Ejiofor και Leo Woodall αποτελούν νέες προσθήκες στην ταινία, αλλά τα ονόματα των χαρακτήρων τους δεν έχουν αποκαλυφθεί.

    Τέλος, ο σκηνοθέτης της ταινίας “To Leslie”, Michael Morris, θα σκηνοθετήσει την ταινία. Σύμφωνα με το Variety, τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν το καλοκαίρι στο Λονδίνο ενώ αναμένεται στους κινηματογράφους την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου του 2025.

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles