22.3 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Reports ότι η Apple παρήγγειλε 70 εκατομμύρια εύκαμπτες OLED οθόνες από τη Samsung

    Νέες πληροφορίες θέλουν τουλάχιστον μία έκδοση από τα επερχόμενα iPhone της Apple να διαθέτει κυρτή οθόνη, καθώς ένα νέο report θέλει την αμερικανική εταιρεία να κάνει παραγγελία 70 εκατομμύρια OLED οθόνες από τη Samsung.

    iphone

    Η σχετική δημοσίευση προέρχεται από το Nikkei Asian Review, που επικαλείται πηγές κοντά στην αλυσίδα εφοδιασμού της Apple, χωρίς να περιλαμβάνει άλλες λεπτομέρειες.

    Φημολογείται ότι η Apple θα λανσάρει τρία νέα iPhone το φθινόπωρο. Δύο με LCD οθόνες και μία “premium” έκδοση με κυρτή OLED οθόνη. Φυσικά το τρίτο μοντέλο θα είναι και το …ακριβότερο.

    Όσον αφορά την παραγγελία των OLED οθονών από τη Samsung, προηγούμενες αναφορές ήθελαν συνεργασία της Apple με την LG Display, όμως η Samsung είναι μία περισσότερο προφανής επιλογή, καθώς είναι ηγέτης στη βιομηχανία του mobile OLED με μερίδιο αγοράς 99%.

    Σε άλλες φήμες για τα επερχόμενα iPhone, το Nikkei Asian Review σημειώνει ότι θα έχουν όλα δυνατότητα ασύρματης φόρτισης, θα είναι αδιάβροχα, ενώ τουλάχιστον ένα θα διαθέτει 3D sensors και ενσωματωμένη αναγνώριση προσώπου.

    Όσο για τις διαστάσεις των νέων συσκευών, το site σημειώνει ότι τα δύο iPhone με LCD οθόνες θα είναι 4,7 και 5,5 ιντσών ενώ η “premium” πρόταση θα διαθέτει OLED οθόνη των 5,2 ιντσών.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles