18.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Resident Evil 4: Το κορυφαίο remake σπάει τα ρεκόρ στο Steam

    Το Resident Evil 4 Remake ήταν ένα από τα πολυαναμενόμενα παιχνίδια της χρονιάς, γι’ αυτό δεν προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση το γεγονός ότι κατάφερε να κεντρίσει το ενδιαφέρον των fans. Ωστόσο, το ρεκόρ που κατάφερε να σπάσει στο Steam είναι εντυπωσιακό! Μέσα σε 24 ώρες από την κυκλοφορία του στις 24 Μαρτίου, το survival horror game της Capcom έσπασε το ρεκόρ ταυτόχρονων παικτών στο Steam στην ιστορία του franchise. Έχοντας αγγίξει τους 168.191 ταυτόχρονους players, το Resident Evil 4 remake έχει ήδη αφήσει πίσω του το ρεκόρ των 106,631 παικτών που είχε πετύχει το Resident Evil Village.

    Το Resident Evil 4, που κυκλοφόρησε το 2005, διαδραματίζεται έξι χρόνια μετά τα γεγονότα του Resident Evil 2 και περιστρέφεται γύρω από την ιστορία του Leon Kennedy, ενός αμερικανού πράκτορα που έχει αναλάβει να σώσει την Ashley Graham, την κόρη του Προέδρου των ΗΠΑ. Το παιχνίδι απέσπασε θετικές κριτικές και γνώρισε μεγάλη εμπορική επιτυχία, πουλώντας πάνω από 11 εκατομμύρια αντίτυπα και κερδίζοντας πολλά βραβεία Game of the Year.

    Σήμερα, αναγνωρίζεται ευρέως ως ένα από τα μεγαλύτερα και πιο επιδραστικά video games όλων των εποχών. Συνεχίζοντας την παράδοση που έθεσε ο προκάτοχός του, το Resident Evil 4 Remake έτυχε θερμής υποδοχής από τους κριτικούς, οι οποίοι επαίνεσαν τις τεχνολογικές και σχεδιαστικές βελτιώσεις του, καθώς και την πίστη του στο πνεύμα του αρχικού παιχνιδιού.

    Διαβάστε επίσης:

    Ανακοινώθηκε το Sonic Origins Plus

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles