16 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
More

    Resident Evil Village: Κυκλοφορεί στις 7/5/2021 και το νέο του trailer θα σας κόψει την ανάσα!

    To Resident Evil Village βρίσκεται ανάμεσα στα πιο αναμενόμενα games του 2021, πράγμα απολύτως φυσιολογικό από τη στιγμή που όλοι γνωρίζουμε ότι το όνομα «Resident Evil» είναι βαρύ σαν… ιστορία! Οι gamers λοιπόν το περιμένουν σαν τρελοί και η Capcom θέλησε να απαλύνει λίγο την αναμονή και το πόνο τους για το νέο Resident, ανακοινώνοντας τόσο την ημερομηνία κυκλοφορίας του, αλλά και το ότι τελικά το Village θα κυκλοφορήσει και στις last-gen κονσόλες (PS4 και Xbox One). Όλα αυτά βέβαια συνοδεύτηκαν από ένα τρομακτικό trailer, το οποίο θα σας βάλει για τα καλά μέσα στον κόσμο του παιχνιδιού και θα σας κόψει κυριολεκτικά την ανάσα!

    Η Capcom έδωσε στη δημοσιότητα και αρκετές πληροφορίες αναφορικά με το τι μας περιμένει, στο νέο Resident… Έτσι λοιπόν το Village θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις (Standard και Digital Deluxe), ενώ θα υπάρξει και μια console-only collector’s Edition για τους φανατικούς λάτρεις των συλλεκτικών εκδόσεων. Η Digital Deluxe έκδοση περιλαμβάνει ένα σεβαστό αριθμό από in-game items και bonuses, ενώ η συλλεκτική φυσικά είναι η πιο πλούσια, προσφέροντας εκτός από τα περιεχόμενα της Digital Deluxe, μια φιγούρα του Chris Redfield, ένα συλλεκτικό poster και ένα artbook, ενώ περιλαμβάνεται και δισκάκι σε steel case.

    To παιχνίδι αποτελεί ουσιαστικά τη συνέχεια της ιστορίας του Ethan Winters από το Resident Evil 7. Στο διάβα του εννοείται ότι τον περιμένουν φρικιαστικά πλάσματα και φυσικά οι κόρες της αιμοσταγούς (και uber sexy) vampire Lady Dimitrescu, οι οποίες έχουν το μάλλον κακό συνήθειο να μεταμορφώνονται σε σμήνη εντόμων! Σύμφωνα με τους developers η A.I. των αντιπάλων θα βάζει δύσκολα στους παίκτες, καθώς κάθε αντίπαλος θα εφαρμόζει και διαφορετική τακτική επίθεσης, για αυτό και τα γρήγορα αντανακλαστικά αλλά και η προσεκτική μελέτη των κινήσεων είναι αυτά που θα σας βοηθήσουν στη μάχη σας για επιβίωση.

    Και οι ευχάριστες εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ, καθώς εκτός από το info που αφορούσε στο Village, η Capcom ανακοίνωσε επίσης και ένα φρέσκο (και επετειακό) Online multiplayer only game, ονόματι Re:Verse, το οποίο ουσιαστικά γιορτάζει τα 25 χρόνια του δημοφιλούς gaming franchise! Στη διάρκεια του εν λόγω online κομματιού πρόκειται να συμμετέχουν όλοι οι χαρακτήρες που άφησαν ιστορία στα games της δημοφιλούς σειράς, με τους παίκτες να λαμβάνουν μέρος σε death-matches 5λεπτής διάρκειας!

    To Resident Evil Village όπως και το Re: Verse θα κυκλοφορήσουν στις 7/5/2021 για PC, PS4, PS5, Xbox One, and Xbox Series X/S και εσείς για να μπείτε για καλά μέσα στο κλίμα (και να τρομάξετε) δεν έχετε παρά να απολαύσετε και τα δύο trailers που ακολουθούν…

     

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles