20.7 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
More

    Resident Evil Village: Τον Οκτώβριο η έκδοση για iPhone 15 Pro

    Το Resident Evil Village κυκλοφόρησε αρχικά σε PC, PlayStation 4, PS5, Xbox One και Xbox Series X/S το 2021 και ξετρέλανε τους fans με το monster-mashing storyline του.

    Το παιχνίδι περιλαμβάνει σκοτεινά πλάσματα, όπως λυκάνθρωποι, ένας μεταλλαγμένος ψαράς, ένας δολοφονικός αρχηγός αίρεσης και εχθρούς που μοιάζουν με ζόμπι, αν και αυτή που κλέβει την παράσταση ήταν η κόμισσα Alcina Dimitrescu. Είναι μια εξαιρετικά ψηλή, αθάνατη κακοποιός που ηγείται τριών βαμπιρικών θυγατέρων και είναι απλά… φανταστική.

    Το Resident Evil Village αποτελεί μια στοιχειωμένη περιπέτεια τρόμου με πρωταγωνίστρια την κομψή κυρία βαμπίρ (και μερικά άλλα τέρατα, σίγουρα), η οποία τώρα θα κυκλοφορήσει στα ολοκαίνουρια iPhone 15 Pro και Pro Max στις 30 Οκτωβρίου. Το βασικό παιχνίδι θα κοστίζει $40 και το Winters’ Expansion DLC θα κοστίζει επιπλέον $20.

    Άλλα παιχνίδια που έρχονται στο iPhone 15 Pro — χάρη στο νέο chipset A17 Pro — είναι το Death Stranding και το Assassin’s Creed Mirage. Το Death Stranding αναμένεται να κυκλοφορήσει φέτος, ενώ το Mirage έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις αρχές του 2024.

    Διαβάστε επίσης:

    Facebook: Δυνατή η δημιουργία πολλαπλών προφίλ σε ένα λογαριασμό

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles