18.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    16η έκθεση retro υπολογιστών & κόνσολών στις 19&20 Δεκεμβρίου!

    Οι λάτρεις των retro υπολογιστών και κόνσολών έχουν έναν παραπάνω λόγο για να αισθάνονται χαρούμενοι λίγο πριν τις χριστουγεννιάτικες γιορτές. Η ομάδα του RetroComputers.gr θα πραγματοποιήσει την 16η έκθεση retro υπολογιστών & κονσολών στις 19 και 20 Δεκεμβρίου 2015 στις εγκαταστάσεις της Σχολής Μωραΐτη στο Ψυχικό.  Η έκθεση θα είναι ανοικτή από τις 10πμ μέχρι τις 9μμ και το καλύτερο όλων είναι ότι η είσοδος θα είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ.

    Retro ekthesi
    Η έκθεση θα περιλαμβάνει ένα μέρος της ιστορίας των υπολογιστών και των παιχνιδομηχανών, με παλαιούς υπολογιστές και κονσόλες από τη δεκαετία του 1970 μέχρι περίπου το 2000 αλλά και διάφορα άλλα έξτρα αντικείμενα / περιφερειακά που συνδέονται με το αντικείμενο της έκθεσης. Επίσης, οι gamers θα έχουν την τιμητική τους, καθώς θα υπάρξει διαγωνισμός στο παιχνίδι Gran Turismo 2 στο SONY Playstation την Κυριακή με δώρο ένα Neo Geo Pocket Color (+game : Turf Masters Big Tournament Golf ), αλλά και μικρότερα συμβολικά δώρα για τον δεύτερο και τρίτο νικητή (oι εκθέτες δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό).

    Atari2600a
    Εκτός από τις παραπάνω εκπλήξεις, στη διάρκεια της έκθεσης θα υπάρχουν αρκετές ομιλίες και events, όπως για παράδειγμα αφιέρωμα για τα 30 χρόνια Mario με μηχανήματα της Nintendo ή ειδικό αφιέρωμα για τα 30 χρόνια Amiga και διάφορα άλλα θέματα που σίγουρα θα λατρέψουν οι λάτρεις των retro συστημάτων.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles