18.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Revolut Junior: Διαθέσιμη και στην Κύπρο η νέα εφαρμογή της Revolut για παιδιά

    Η Revolut, παρουσίασε σήμερα στους Premium και Metal Revolut πελάτες της στην Κύπρο και την Ελλάδα την εφαρμογή Revolut Junior. Πρόκειται για μια νέα ειδικά σχεδιασμένη εφαρμογή διαχείρισης χρημάτων για γονείς και παιδιά ηλικίας 7-17 ετών.

    Η εφαρμογη Revolut Junior στοχεύει στο να προωθήσει καλές συνήθειες χρημάτων σε νεαρή ηλικία μέσα σε ασφαλείς παραμέτρους, καθοδηγούμενη από έναν υπεύθυνο ενήλικα. Οι λογαριασμοί Revolut Junior μπορούν να δημιουργηθούν μόνο από γονέα ή νόμιμο κηδεμόνα που είναι ήδη υπάρχων χρήστης του Revolut. Ο λογαριασμός προσφέρει τα εργαλεία και την εμπειρία για να εξοπλίσει τους νέους με οικονομικές δεξιότητες που θα χρειαστούν τη στιγμή που θα γίνουν οικονομικά ανεξάρτητοι.

    Το προϊόν έχει τρία κύρια χαρακτηριστικά:

    • Μια νέα εφαρμογή, σχεδιασμένη για παιδιά ὁπου μπορούν να ελέγχουν το υπόλοιπό τους και να λαμβάνουν ειδοποιήσεις συναλλαγών.
    • Μια νέα ειδικά σχεδιασμένη ενότητα στην υπάρχουσα εφαρμογή Revolut που επιτρέπει στους γονείς και τους κηδεμόνες να διαχειρίζονται τις δαπάνες των παιδιών τους.
    • Μια αποκλειστικά σχεδιασμένη κάρτα Revolut Junior για το παιδί.

    Aurelien Guichard, Product Owner Revolut Junior είπε: «Η βοήθεια των παιδιών να αναπτύξουν οικονομικές δεξιότητες είναι αυτό που μας οδηγεί, οπότε είμαστε περήφανοι που κυκλοφορούμε αυτό το προϊόν στην Ελλἀδα την Κύπρο και σε άλλες χώρες σε όλη την Ευρώπη. Οι συνομιλίες για τα χρήματα αρχίζουν συνήθως στο σπίτι και πιστεύουμε ότι αυτές οι δεξιότητες αποκτώνται σιγά-σιγά, μέσω εμπειρίας και με τη βοήθεια γονέων και κηδεμόνων. Το Revolut Junior «μεγαλώνει» με παιδιά έως ότου είναι επιλέξιμα για έναν τυπικό λογαριασμό 18+, έτσι ώστε όταν είναι ανεξάρτητα, να έχουν τις οικονομικές δεξιότητες και την παιδεία για να αποφύγουν ενδεχομένως δαπανηρά λάθη.»

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles