16.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Revolut και Collinson: Συνεργάζονται και προσφέρουν δωρεάν πρόσβαση σε λαουντς αεροδρομίων για πτήσεις με καθυστέρηση

    Δὠρεαν πρὀσβαση σε λαουντς αεροδρομἰων κατἀ τη διαρκεια πτἠσεων με καθυστέρηση θα παρέχουν ο ομιλος Collinson, και η Revolut. Αναλυτικότερα, οι πελάτες της Revolut με συνδρομές Premium και Metal, των οποίων οι πτήσεις καθυστερούν για μια ώρα ή περισσότερο θα έχουν δωρεάν πρόσβαση σε πάνω από 1.000 λαουντς σε 500+ αεροδρόμια σε περισσότερες από 100 χώρες, ανεξάρτητα από το τύπο του εισιτηρίου τους.

    Η πρόσβαση στο Lounge περιλαμβάνει δωρεάν σνακ, αναψυκτικά, δωρεάν Wi-Fi, εφημερίδες και περιοδικά, καθώς και χρήση συνεδριακών και επιχειρηματικών εγκαταστάσεων (ανάλογα με τη διαθεσιμότητα). Μακριά από τις συνωστισμένες αίθουσες αναχωρήσεων, οι ταξιδιώτες θα μπορούν να ξεκουραστούν, να φορτίσουν τις συσκευές τους και να χαλαρώσουν. Οι Premium πελάτες μπορούν επίσης να φέρουν μαζί τους ακόμη ένα άτομο για να απολαύσουν τα ίδια πλεονεκτήματα χωρἰς επιπλἐον χρἐωση, ενώ οι πελάτες με Metal λογαριασμὀ μπορούν να φἐρουν μέχρι και τρία ἀτομα εντελώς δωρεάν.

    David Evans, Joint CEO της Collinson, δήλωσε: “Πτἠσεις με καθυστἐρηση ειναι πἀντα εξαιρετικἀ αγχοτικἐς, γι ‘αυτό έχουμε συνεργαστεί με την Revolut για να προσφέρουμε στους πελάτες της ένα πλεονέκτημα που καθιστά την αναμονή όσο το δυνατόν πιο ευχάριστη. Με σχεδόν 4 εκατομμύρια πτἠσεις με καθυστερησεις τον χρὀνο, ειναι πιθανον να βρεθούμε στην ἀβολη θέση της αναμονής. Η πρόσβαση στο SmartDelay σημαίνει ότι οι πελάτες της Revolut μπορούν να απολαμβάνουν τα ταξἰδια τους με ψυχραιμία, γνωρίζοντας ότι εάν καθυστερήσουν, θα έχουν άμεση πρόσβαση στο κορυφαίο παγκόσμιο λαουντς της Collinson, χωρίς κανἐνα ἀγχος.”

    George Robson, Product Owner για Premium & Metal της Revolut, δήλωσε: “Γνωρίζουμε ότι τα ταξίδια είναι πολύ σημαντικά για τους πελάτες της Revolut. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο συνεργαστήκαμε με την Collinson: για να κάνουμε λιγότερο αγχωτικές τις στιγμές του ταξιδιού. Οι Premium και Metal πελάτες μας μπορούν τώρα να ταξιδέψουν γνωρίζοντας εύκολα μέσα από την εφαρμογή της Revolut, μπορούν να περιμένουν την πτήση τους με άνεση χωρίς επιπλέον κόστος. Σήμερα, οι Revolut Premium και Metal πελάτες μπορούν να αγοράσουν πρόσβαση σε λαουντς με μειωμένη χρέωση, έτσι αυτό το νέο όφελος προσθέτει ένα επιπλέον επίπεδο κάλυψης και αξίας για τις απρόβλεπτες στιγμές ταξιδιού. ”

    Σημειώνεται ότι για να χρησιμοποιήσουν το SmartDelay, οι Premium και Metal πελἀτες πρέπει να επισκεφθούν την εφαρμογή της Revolut η οποία είναι διαθέσιμη απο το App Store και Google Play, και να καταχωρήσουν τα στοιχεία της πτήσης τους. Σε περίπτωση καθυστέρησης της καταχωρημένης πτήσης κατά περισσότερο από 60 λεπτά, οι πελάτες θα λάβουν αμέσως μέσω της εφαρμογἠς ένα δελτίο για δωρεάν είσοδο στο λαουντς του  αεροδρομίου.

    Περισσότερες πληροφορίες υπάρχουν διαθέσιμες στους συνδέσμους:

    https://www.collinsongroup.com/en-eur/assist/smart-delay

    https://www.revolut.com/

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles