14.6 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    RHA MA650 wireless: Κορυφαία ακουστική ποιότητα για κάθε περίσταση!

    Τα ασύρματα, bluetooth ακουστικά/hands-free είναι πλέον αρκετά διαδεδομένα και οι περισσότεροι χρήστες τα προτιμούν για την ευελιξία που προσφέρουν, όμως τι γίνεται όταν απαιτείται και υψηλή ποιότητα ήχου, αλλά και μεγάλη αυτονομία; Η απάντηση έφτασε στα γραφεία μας με τη μορφή των RHA MA650, από την Salas Headphones και σας την παρουσιάζουμε παρακάτω!

    rha ma650 (2)

    rha ma650 (5)

    rha ma650 (1)

    rha ma650 (6)

    Τα RHA MA650 είναι ένα κλασικό σετ που στηρίζεται στον αυχένα και γύρω από το λαιμό του χρήστη, προσφέροντας σταθερότητα και ασύρματη συνδεσιμότητα μέσω Bluetooth με το smartphone σας (και όχι μόνο). Η διαφορά τους από άλλα σετ της αγοράς έγκειται στην τεράστια μπαταρία τους που προσφέρει 12 ώρες (!) αυτονομίας, ενώ παράλληλα το βάρος διατηρείται σε χαμηλά επίπεδα (33 γραμμάρια), χάρη και στη χρήση αλουμινίου στην κατασκευή τους.

    rha ma650 (4)

    rha ma650 (3)

    Διαθέτουν NFC για εύκολο pairing με ένα άγγιγμα, χωρίς να κάνετε τίποτα άλλο στο κινητό σας, ενώ τα ακουστικά έχουν απόκριση 16-22.000Hz και προσφέρουν αρκετά υψηλή ισχύ και καθαρότητα. Είναι συμβατά με τα πρωτόκολλα aptX και SBC αλλά και αδιάβροχα με βάση το πρότυπο IPX4, απέναντι σε νερό, ιδρώτα και υγρασία, ενώ ο εργονομικός τους σχεδιασμός τα καθιστά ιδανικά και για όσους θέλουν να τα χρησιμοποιούν ενώ αθλούνται. Το ενσωματωμένο controller 3 πλήκτρων επιτρέπει τον εύκολο χειρισμό τους, ενώ το MEMS μικρόφωνο εγγυάται καθαρό ήχο και για τους συνομιλητές σας. Τέλος, το πίσω μέρος των ψειρών είναι μαγνητικό, έτσι μπορείτε να τα “ενώσετε” και να μείνουν σταθερά, αν το θέλετε. Στη συσκευασία θα βρείτε πολλά ανταλλακτικά earcups διαφόρων σχεδίων και μεγεθών για να επιλέξετε το καταλληλότερο για το αυτί σας, καλώδιο φόρτισης USB Type-C αλλά και υφασμάτινο pouch μεταφοράς. 

    Τα RHA MA650 είναι διαθέσιμα στην ελληνική αγορά και περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο www.salasheadphones.gr

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles