22.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Ρίγη συγκίνησης με την επιστροφή των παλιών Power Rangers (trailer)

    Τον περασμένο Ιανουάριο είχαμε την ευκαιρία να ρίξουμε μια πρώτη ματιά στο Mighty Morphin Power Rangers: Once and Always, με αφορμή την επέτειο των 30 χρόνων. Τώρα όμως το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο ολοκληρωμένο trailer, καθώς η πρεμιέρα έχει προγραμματιστεί για τον επόμενο μήνα.

    Η ώριμη πλέον ομάδα των Rocky (Steve Cardenas), Kat (Catherine Sutherland), Zack (Walter Jones) και Billy (David Yost) ενώνεται για ακόμα μια φορά, προκειμένου να αντιμετωπίσει τη γνωστή και μη εξαιρετέα Rita Repulsa. Το special του Netflix φέρνει πίσω επίσης το Yost, που δεν αποτελούσε μέρος του franchise για 27 χρόνια.

    Το trailer μας συστήνει ακόμα ένα νέο χαρακτήρα στην ιστορία των Power Rangers. Πρόκειται για την κόρη της Trini, τη Minh, την οποία θα υποδυθεί η Charlie Kersh. Την Trini, την αρχική Κίτρινη Ranger, υποδύθηκε η Thuy Trang, η οποία απεβίωσε το 2001 μετά από αυτοκινητιστικό δυστύχημα.

    Φυσικά, υπάρχουν και οι κλασικοί κακοί Minotaur και Snizzard, οι οποίοι εμφανίζονται σε μια διαφορετική εκδοχή του εαυτού τους, που παρουσιάζει ενδιαφέρον.

    Το Mighty Morphin Power Rangers: Once And Always θα προστεθεί στον κατάλογο του Netflix στις 19 Απριλίου.

    Δείτε το trailer:

    Διαβάστε επίσης:

    Bella Ramsey: Αποκάλυψε πότε θα δούμε τη 2η σεζόν του The Last of Us (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles