21.5 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    RoboBurger: Το πρώτο αυτόματο μηχάνημα που φτιάχνει burger εγκαταστάθηκε στο New Jersey

    Οι αυτόματοι πωλητές είναι εξαιρετικά διαδεδομένοι στο εξωτερικό, ενώ αρκετοί είναι αυτοί που προμηθεύονται snacks ή ροφήματα από ένα μηχάνημα και στη χώρα μας. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν εύκολα να βρουν σοκολάτες, καφέ, αναψυκτικά και πλέον, όσοι ζουν στην Αμερική, θα μπορούν να προμηθευτούν και το δικό τους burger, το οποίο είναι έτοιμο σε μόλις 6 λεπτά.

    Πρόκειται για τον αυτόματο πωλητή RoboBurger, το οποίο κρύβει στο εσωτερικό του ένα μικρό φαστφουντάδικο, περιλαμβάνοντας κι ένα σύστημα αυτόματου καθαρισμού.  Ετοιμάζει το μπιφτέκι, ζεσταίνει το ψωμί και προσθέτει τη σως που προτιμά ο κάθε πελάτης.

    Παράλληλα, εγγυάται ότι το αποτέλεσμα θα είναι κάθε φορά το ίδιο και η πληρωμή μπορεί να πραγματοποιηθεί με μετρητά ή ανέπαφα με κάρτα. Πρόκειται για το πρώτο burger που παρασκευάζεται από μηχάνημα-ρομπότ σε πακέτο και φιλοδοξία της εταιρείας που το λάνσαρε είναι να επεκταθεί γρήγορα σε αεροδρόμια, κολλέγια και εμπορικά κέντρα.

    Δείτε στη συνέχεια το σχετικό video:

    Διαβάστε επίσης:

    Ο Elon Musk σκέφτεται να φτιάξει νέα πλατφόρμα social media για να υπερασπιστεί την ελευθερία του λόγου

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles