20.9 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
More

    RoboCop: Rogue City και ο θρυλικός Peter Weller επιστρέφει! (trailer)

    Τα παιδιά των 80s – 90s σίγουρα έπιναν νερό στο όνομα του RoboCop, του ρομποτικού μπάτσου που ήταν μισός μηχανή – μισός άνθρωπος και είχε ως αποστολή να «καθαρίσει» τους δρόμους του Detroit από τα εγκληματικά στοιχεία και τα ναρκωτικά. Το πρώτο φιλμ της εμβληματικής σειράς με πρωταγωνιστή τον Peter Weller κυκλοφόρησε το 1987 και το ακολούθησαν δύο συνέχειες (RoboCop 2 & 3) το 1990 και 1993 αντίστοιχα. Το 2014 κυκλοφόρησε ένα reboot που είχε ως στόχο να φέρει τις νέες γενιές πιο κοντά με τον γνωστό ήρωα και φυσικά να κινητοποιήσει τα νοσταλγικά vibes των μεγαλυτέρων ηλικιακά. Συνολικά το franchise έχει αποφέρει περισσότερα από 100 εκατομμύρια δολάρια, με τον γνωστό ρομποτικό αστυνομικό να γίνεται κομμάτι της ποπ κουλτούρας.

    Ο σκοτεινός φουτουριστικός κόσμος του RoboCop ανέκαθεν αποτελούσε πηγή έμπνευσης για τους game developers, για αυτό και δεν θα πρέπει να μας προξενεί εντύπωση ότι μέσα στο επόμενο έτος θα έχουμε ένα ακόμη RoboCop game από την Nacon. Το νέο αυτό game που θα ονομάζεται Rogue City, όπως μπορείτε να φανταστείτε θα αποτελέσει ένα action / adventure με έντονα στοιχεία shooting πρόκειται να κυκλοφορήσει τον Ιούνιο του 2023 για PC, PS5, Switch, και Xbox Series X/S. Μάλιστα, ένα από τα ατού του θα είναι το γεγονός ότι ο ηθοποιός Peter Weller θα κάνει το voice-acting του κεντρικού ήρωα, επαναλαμβάνοντας ουσιαστικά το ρόλο του ως αστυνομικός Murphy. Πάρτε και μια γεύση από το trailer που κυκλοφόρησε στο YouTube video που ακολουθεί…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles