15.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Rock Star Run. Ένα πρωτότυπο mobile game με ελληνική σφραγίδα!

    Ο τομέας του ελληνικού game development τα τελευταία χρόνια έχει σημειώσει σημαντική πρόοδο, καθώς πολλοί Έλληνες developers ασχολούνται με τη δημιουργία παιχνιδιών για mobile συσκευές. Ένας από αυτούς τους τίτλους είναι και το πρωτότυπο Rock Star Run της εταιρείας ανάπτυξης Rockstream Devs.

    Rock Star Run

    To Rock Star Run που κυκλοφορεί σε Android, iOS και Windows Phone πρόκειται για ένα τρισδιάστατο endless runner game που διαδραματίζεται στην Αθήνα. Ο gamer υποδύεται έναν rock star, ο οποίος τρέχει ασταμάτητα για να γλιτώσει από τις εκστασιασμένες θαυμάστριες που τον κυνηγούν ανελέητα. O βασικός ήρωας του Rock Star Run καλείται να αποφύγει εμπόδια, να πηδήξει από οροφή σε οροφή, να αποφύγει τραπεζάκια και να ξεγλιστρήσει από τις διαφημιστικές πινακίδες! Το Rock Star Run, διακρίνεται για την comic διάθεση και τα καρτουνίστικα γραφικά. Στόχος των δημιουργών του Rock Star Run ήταν η δημιουργία ενός παιχνιδιού, το οποίο από την μουσική της Μισιρλού  μέχρι τα background graphics, να έχει άρωμα Ελλάδας ενώ επίσης να είναι διασκεδαστικό και γρήγορο (τα γραφικά επιμελήθηκε το yLAn studio από το Μιλάνο).

    Rock Star Run_5

    Με όμορφα 3D γραφικά, απίθανη μουσική με άρωμα Ελλάδος, άκρως εθιστικό gameplay, in-game αγορές και social media features, το Rock Star Run είναι ένα mobile game που είναι σούπερ διασκεδαστικό και πάνω από όλα εξαιρετικά πρωτότυπο.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles