17.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Ο χοντρός Ρώσος σωσίας του Leonardo DiCaprio κέρδισε άλλα 15 λεπτά διασημότητας

    Όταν ο Leonardo DiCaprio κέρδισε το Όσκαρ, ο 33χρονος Ρώσος Roman Burtsev, ένας στρουμπουλός σωσίας του, είδε τον εαυτό στην τηλεόραση και σε κάθε πρωινάδικο της χώρας. Βλέποντας πως έχει ζήτηση, σκέφτηκε να εκμεταλλευτεί την κατάσταση και έφτιαξε έναν λογαριασμό στο Instagram όπου αναπαριστά σκηνές από κλασικές ταινίες του ηθοποιού με το αναπόφευκτο κωμικοτραγικό αποτέλεσμα. Σιγά σιγά ο Burtsev έγινε viral υλικό, μέχρι και θέση σε reality show βρήκε, και να που ήρθε η ώρα για τη διαφήμιση της βόκτας.

    Screen_Shot_2016-07-07_at_10.57.52_AM_xf0upr

    Αν μη τι άλλο πάντως παραγωγή και σεναριογράφοι έχουν χιούμορ. Τα πάντα στο σποτ είναι ψεύτικα. Από την φόρμα “adibas” και το αυτοκίνητο (BMW από Κίνα μεριά), μέχρι το κινητό (απίστευτη μαϊμού iPhone!) αλλά και τον ίδιο τον DiCaprio. Η μόνη που είναι αληθινή είναι η βότκα που ο σεκιουριτάς από την Μόσχα την παίρνει για να την πάει μία βόλτα με την βάρκα, αφήνοντας πίσω του όλα τα άλλα “fake” πράγματα. Σαν άλλος DiCaprio στο The Revenant.
    Τι είχε πει ο θεούλης όταν κέρδισε ο DiCaprio το Όσκαρ; “Και τι έγινε; Είναι απλώς ένα άχρηστο μέταλλο. Ο Leo δεν έχει το πιο σημαντικό πράγμα, που είναι η οικογένεια”. 

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles