15.1 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Rouch Race: Νέο Witcher game κυκλοφόρησε για κινητά

    Το Witcher έχει ήδη μερικά spin-off games, όπως η σειρά Gwent, όμως σε περίπτωση που δεν σου αρέσουν τα παιχνίδια με κάρτες, η CDPR φέρνει στο κινητό σου ακόμα μια πρόταση, αυτή τη φορά με πρωταγωνιστή το αγαπημένο άλογο το Geralt, τον Roach. To mobile game Rouch Race ανακοινώθηκε παράλληλα με το μεγάλο expansion του Cyberpunk 2077 και αποτελεί ένα ατελείωτο runner. Οι παίκτες, χρησιμοποιώντας το άλογο του Geralt δε σταματούν ποτέ να… τρέχουν, τη στιγμή που ξεπερνούν εμπόδια, εχθρούς και συλλέγουν αντικείμενα.

    Το spin-off Witcher παιχνίδι Roach Race είναι διαθέσιμο δωρεάν σε συσκευές Android και iOS, ενώ οι fans του Cyberpunk 2077 μπορούν να το βρουν και ως mini game στις γειτονιές της Night City.

    Πάρτε μια μικρή γεύση από το παιχνίδι:

    Διαβάστε επίσης:

    IFA 2022: H LG παρουσιάζει ένα νέο gaming περιβάλλον και εμπλουτίζει την εμπειρία του παιχνιδιού με νέες υπηρεσίες cloud

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles