18.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    «Σ ‘αγαπώ – Μ’ αγαπάς» – Η Δήμητρα και ο Θοδωρής επιστρέφουν στο YouTube κανάλι της Cosmote!

    Το πιο ανατρεπτικό ζευγάρι, η Δήμητρα και ο Θοδώρης, που εμφανίστηκε ποτέ στην ελληνική TV πέρσι επέστρεψε στο YouTube κανάλι της Cosmote και όπως αναμενόταν επικράτησε πανικός! To απίθανο ζευγάρι έσπασε τα κοντέρ στο YouTube, καθώς έπιασε 7.000.000 views και μάλιστα η συνέχεια αναμένεται ακόμη πιο διασκεδαστική

    Η αγαπημένη κωμική σειρά «Σ’ αγαπώ – Μ’ αγαπάς» με την Δήμητρα Παπαδοπούλου και τον Θοδωρή Αθερίδη επιστρέφει με δεύτερο κύκλο επεισοδίων. Η πρεμιέρα της σειράς θα γίνει την Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου, με ένα επεισόδιο εμπνευσμένο από τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου. Ο νέος κύκλος των 10 επεισοδίων θα είναι μεγαλύτερης διάρκειας και το Το θρυλικό ζευγάρι πρωταγωνιστεί σε χιουμοριστικές ιστορίες, εμπνευσμένες από την επιρροή της τεχνολογίας στην καθημερινή ζωή και όχι μόνο, που φέρουν την υπογραφή της Δήμητρας Παπαδοπούλου.

    Οι φίλοι της σειράς μπορούν κάνοντας εγγραφή στο YouTube κανάλι της COSMOTE να απολαμβάνουν πρώτοι, κάθε Πέμπτη πρωί ένα νέο επεισόδιο. Επιπλέον, όσοι θέλουν να ξαναδούν τον πρώτο κύκλο του «Σ ‘αγαπώ – Μ’ αγαπάς», μπορούν να παρακολουθούν στο IGTV κανάλι της COSMOTE ένα web επεισόδιο κάθε μέρα, μέχρι και την πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου. Στο YouTube κανάλι της COSMOTE οι χρήστες μπορούν να βρουν και άλλο πρωτότυπο περιεχόμενο, όπως το “THE REAL ROBOKIDS”, το πρώτο ντοκιμαντέρ για την εκπαιδευτική ρομποτική στην Ελλάδα, που έκανε πρόσφατα πρεμιέρα.

     

    Συντελεστές:

    • Επιμέλεια Παραγωγής: Digital Minds
    • Εκτέλεση Παραγωγής: Pangolin Entertainment
    • Σκηνοθεσία: Αλέξανδρος Γραμματόπουλος
    • Προσαρμογή σεναρίου: Δήμητρα Παπαδοπούλου
    • Executive Producer: Πέτρος Μπούτος
    • Σκηνογραφία: Γιώργος Γεωργίου
    • Διεύθυνση φωτογραφίας: Ντίνος Μαχαίρας
    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles