19.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Sailfish OS. Διαθέσιμο σύντομα και για χρήστες Android!

    Το νέο λειτουργικό σύστημα Sailfish OS που βρίσκεται εγκατεστημένο στο φινλανδικό Jolla Phone το οποίο κυκλοφόρησε πριν λίγες ημέρες, σύντομα θα μπορεί να βρίσκεται και στο Android phone σας. Πρόκειται για μία πληροφορία που επιβεβαίωσε ο CEO της Jolla, Tomi Pienimäki, σε δήλωσή του σε φινλανδική ιστοσελίδα.

    Η νέα δυνατότητα δεν είναι ακόμη διαθέσιμη, αλλά αποτελεί ένα από τα άμεσα σχέδια της εταιρείας, όπως φαίνεται.

    Sailfish OS

    “Αυτό είναι το σχέδιο. Είμαστε στη βιομηχανία των συσκευών και των λειτουργικών. Και είναι αρκετά εύκολο να εγκατασταθεί σε Android συσκευές”, δήλωσε ο κ. Pienimäki.

    Συνεχίζοντας, ανέφερε ότι μπορεί αυτό να είναι κάτι που δε συνηθίζεται στη Φινλανδία, αλλά σε άλλες χώρες, όπως π.χ. στην Κίνα, είναι κάτι mainstream, έτσι η εταιρεία του θα δώσει έμφαση στη δραστηριοποίηση σε αυτή την αγορά.

    Ο CΕΟ της Jolla σημείωσε ακόμη ότι η εταιρεία δεν έχει πρόθεση να βγάλει χρήματα από την πώληση του ίδιου του λειτουργικού. Αντίθετα, η ομάδα του, που αποτελείται από πρώην εργαζόμενους στην Nokia, θα βασιστεί σε εφαρμογές, υπηρεσίες και διαφήμιση ώστε να έχει κέρδος από τις προσπάθειές της, έτσι η ευρύτερη πρόσβαση του λειτουργικού της σε περισσότερες συσκευές φαίνεται πως θεωρείται “κλειδί” για την επιτυχία. Εσείς, αλήθεια, θα εγκαθιστούσατε το Sailfish OS στην Android συσκευή σας;

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles