20.6 C
Athens
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
More

    Σάλος στο TikTok! Στο βωμό των likes γονείς σπάνε αυγά στο κούτελο ανυποψίαστων παιδιών

    Κατά καιρούς έχουμε δει αρκετά παράξενα trends στο TikTok, μια πλατφόρμα που απαριθμεί σήμερα δισεκατομμύρια χρήστες όλων των ηλικιών. Το τελευταίο διάστημα όμως θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει μια νέα μόδα που θέλει -στο βωμό των likes- γονείς να σπάνε αυγά στο κούτελο των ανυποψίαστων παιδιών τους!

    Μπορεί να ακούγεται απίστευτο, είναι όμως πραγματικό. Η πλατφόρμα έχει γεμίσει με videos που απαθανατίζουν νεαρούς συνήθως γονείς μικρών παιδιών να προσκαλούν το παιδί τους να μαγειρέψουν μαζί. Όταν το παιδί είναι εντελώς χαλαρό, ένα αυγό «προσγειώνεται» στο κούτελό του, με στόχο να προκαλέσει το ενδιαφέρον του κοινού. Οι αντιδράσεις των παιδιών ποικίλουν. Άλλα παιδιά ξαφνιάζονται, αλλά γελούν και άλλα ξεσπούν σε κλάματα, όπως είναι φυσικό.

    Δεν είναι λίγοι οι ειδικοί που επιστούν την προσοχή με αφορμή τη νέα αυτή τάση στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Οι αποδέκτες των αυγών είναι μικρά αγόρια και κορίτσια που δε μπορούν να δώσουν τη συναίνεσή τους, τη στιγμή που υπάρχει κίνδυνος να χάσουν την εμπιστοσύνη στους γονείς τους. Το «egg crack challenge» μπορεί να φέρνει likes και καρδούλες στους λογαριασμούς, ωστόσο μπορεί να προκαλέσει ψυχικά τραύματα.

    Διαβάστε επίσης:

    ΦΗΜΗ: Προσεχώς expansion για το God of War: Ragnarok

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles