21.6 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Samsung All in One Series 5 και 7: Ολοκαίνουρια, πανέξυπνα και με Windows 8

    Στα πλαίσια της έκθεσης IFA, που θα πραγματοποιηθεί στο Βερολίνο, ξεκινώντας την ερχόμενη Παρασκευή, η Samsung ξεκίνησε ήδη τις ανακοινώσεις της, με τα All-in-One PCs Series 5 και 7, ανανεωμένα και με Windows 8. Οι νέες συσκευές, είχαν κάνει το ντεμπούτο τους στην Computex  τον Ιούνιο και κυκλοφορούν σε 3 μεγέθη. Τα Series 7 κυκλοφορούν με οθόνες 27 και 23 ιντσών, ενώ το Series 5, στις 21,5 ίνστες. Φυσικά και οι οθόνες είναι αφής και μάλιστα η Samsung τις διαφημίζει ως εξαιρετικής ανταπόκρισης και διαθέτουν θύρες USB 3.0, Bluetooth 4.0, σύνδεση και με Wi-Fi και μέσω Ethernet και γενικά, ότι συνδεσιμότητα θα μπορούσατε να έχετε σε ένα υπολογιστή.

    Ο σχεδιασμός έχει μεγάλη σημασία για τη Samsung. Δείτε π.χ. το Series 5 που είναι φτιαγμένο για να χρησιμοποιείται στην… κουζίνα. Έχει αρκετό κενό κάτω από τη βάση του ώστε να αποθηκεύετε το πληκτρολόγιο και να αφήνετε περισσότερο χώρο στον πάγκο εργασίας. Όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες, τόσο οι μεταλλικές βάσεις, όσο και το κομψό bezel, κάνουν τις συσκευές να φαίνονται περισσότερο τηλεοράσεις, παρά οθόνες υπολογιστή.

    Οι τιμές για το 27ινστο Series 7 ξεκινούν στα 1699 δολάρια και σας έρχεται «πακέτο» με επεξεργαστή Core i7, 8GB RAM και σκληρό 1TB. H κάρτα γραφικών AMD Radeon HD 78500M το προορίζουν, σύμφωνα με τη Samsung, ως ένα εξαιρετικά δυνατό gaming machine. Το μοντέλο με την οθόνη 23 ιντσών θα έχει τιμή που θα ξεκινά από τα 1099 δολάρια και το βασικό μοντέλο διαθέτει επεξεργαστή Core i5, 6GB RAM και ενσωματωμένη κάρτα γραφικών από την Intel. Η μικρότερη σειρά, τα Series 5 διαθέτουν Core i3, 4GB RAM και η τιμή τους στα 749 είναι μάλλον ελκυστική.

    Τα All-in-One PCs της Samsung, έχουν νόημα μόνο με τα Windows 8 και αποτελούν αυτό το επόμενο βήμα στους προσωπικούς υπολογιστές που ποτέ δεν ήθελαν να είναι φορητοί, αλλά εξακολουθούν να είναι ιδανικοί στη χρήση. Δείτε το φωτογραφικό υλικό.

    Πηγή: The Verge

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles