13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Samsung: Αποκάλυψε τη μεγαλύτερη Onyx Cinema LED οθόνη στον κόσμο

    Η Samsung Electronics παρουσίασε τη μεγαλύτερη 3D-ready Onyx οθόνη της έως τώρα. Η Onyx Cinema LED με 14 μέτρα πλάτος έχει τοποθετηθεί στον κινηματογράφο Capital Cinema στο Πεκίνο και είναι διαθέσιμη παγκοσμίως για την αγορά των κινηματογράφων.

    Samsung Onyx Capital Theater Beijing 2 (1)

    «Η νέα μας Onyx οθόνη αποτελεί ένα σημαντικό βήμα για τη βιομηχανία, καθώς εγκαινιάζουμε την επόμενη γενιά κινηματογράφων παγκοσμίως», δήλωσε ο Seog-gi Kim, Executive Vice President του τμήματος Visual Display στη Samsung Electronics. «Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με το Capital Cinema για την ανάδειξη του νέου προτύπου βιομηχανίας για την ποιότητα εικόνας στη μεγάλη οθόνη».

    Η Samsung παρουσίασε για πρώτη φορά την Onyx οθόνη τον Ιούλιο 2017, με ένα μοντέλο που είχε πλάτος περίπου 10 μέτρα. Ανταποκρινόμενη στις απαιτήσεις των θεατών για εξαιρετικά μεγάλες οθόνες, καθώς και στον στόχο των επιχειρήσεων για μεγαλύτερα κέρδη και περισσότερες πωλήσεις εισιτηρίων, η νέα Onyx Cinema LED της Samsung φτάνει τα 14 μέτρα πλάτος. Η νέα οθόνη έχει 1,4 φορές μεγαλύτερο πλάτος και διαθέτει σχεδόν διπλάσια επιφάνεια προβολής σε σύγκριση με την τυπική εγκατάσταση projector, χαρίζοντας σε όσους αγαπούν τον κινηματογράφο μία πρωτοποριακή, καθηλωτική και υψηλής ποιότητας εμπειρία θέασης.

    Samsung Onyx Capital Theater Beijing 1 (1)

    Οι Samsung Onyx Cinema LED οθόνες μπορούν να τοποθετηθούν σε οποιαδήποτε διαμόρφωση χώρου για ασύγκριτη ποιότητα εικόνας, τεχνική απόδοση και αξιοπιστία. Η εκπληκτική οθόνη που έχει τοποθετηθεί στο Capital Theater συνδυάζει 4K ανάλυση, HDR ποιότητα εικόνας και μέγιστο επίπεδο φωτεινότητας στα 88fL – σχεδόν 6 φορές μεγαλύτερη από τις τυπικές τεχνολογίες projector. Επιπλέον, η Onyx οθόνη είναι 3D-ready και διαθέτει πιστοποίηση Digital Cinema Initiatives (DCI), παρέχοντας την ευελιξία προβολής μεγάλου εύρους διαφορετικών τύπων περιεχομένου.

    Από το 1937, έτος ίδρυσης του Capital Cinema, ο κινηματογράφος βρίσκεται στο επίκεντρο της βιομηχανίας του θεάματος της Κίνας για περισσότερα από 80 χρόνια. Σήμερα παραμένει ένας κορυφαίος προορισμός με νέες κυκλοφορίες ταινιών και ένας από τους πέντε κορυφαίους κινηματογράφους στην Κίνα, βάσει των πωλήσεων εισιτηρίων.

    «Πάντα αναζητούμε νέους τρόπους για να βελτιώσουμε την εμπειρία των πελατών μας», δήλωσε ο Deng Yonghong, CEO του Capital Cinema. «Γι’ αυτό είμαστε ενθουσιασμένοι με την τοποθέτηση της πρώτης παγκοσμίως Onyx Cinema LED οθόνης με πλάτος 14 μέτρα στους κινηματογράφους μας, καθώς προσφέρει απαράμιλλη εμπειρία θέασης και δημιουργεί ένα καθηλωτικό περιβάλλον σε σύγκριση με ό,τι έχουν βιώσει έως σήμερα οι πελάτες μας».

    Οι Onyx LED οθόνες της Samsung έχουν τοποθετηθεί σε όλο τον κόσμο, μέσα από συνεργασίες με τα Pacific Theatres στο Λος Άντζελες, καθώς και στο Sihlcity theater των Arena Cinemas στην Ελβετία.

    Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Samsung Onyx, μπορείτε να επισκεφτείτε: https://displaysolutions.samsung.com/led-signage/onyx.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles