17.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    H Samsung ζητάει από τους αθλητές να… κρύψουν τα iPhone στην τελετή έναρξης του Sochi!

    Η είδηση διέρρευσε από Ελβετούς αθλητές και την αναμεταδίδουν ελβετικά sites. Σύμφωνα με αυτήν, λοιπόν, η Samsung χαρίζει “goodies bags” με το Galaxy Note 3 σε αθλητές των Χειμερινών Ολυμπιακών αγώνων του Sochi, με μία σειρά ωστόσο “οδηγιών” που τους παροτρύνουν να… κρύψουν τα iPhone κατά τις βιντεοσκοπήσεις.

    Sochi.iPhone.ban

    Έτσι, όσοι δεχθούν το δώρο και, παρόλα αυτά αποφασίσουν να χρησιμοποιήσουν iPhone κατά τη διάρκεια των αγώνων (π.χ. για να τραβήξουν φωτό ή να βιντεοσκοπήσουν την τελετή έναρξης), θα πρέπει να έχουν καλύψει το λογότυπο της Apple σε αυτό.

    Η απαίτηση είναι προληπτική, ώστε να αποφύγει η εταιρεία “ατυχείς” στιγμές που έχουν ήδη συμβεί σε χορηγικές δραστηριότητες τέτοιου είδους. Η Samsung, πρόσφατα, είχε αντιμετωπίσει σχετικά “προβλήματα”, όταν ο team manager στην καμπάνια Galaxy 11, Franz Beckenbauer, δε δίστασε κατά τη διάρκειά της να χρησιμοποιήσει iPhone για να τουιτάρει, ενώ και ο David Beckham, παρά την αποκλειστική του συμφωνία να αποτελέσει global ambassador της Samsung στους τελευταίους θερινούς Ολυμπιακούς, συνελήφθη πρόσφατα να χρησιμοποιεί… iPhone 5s.

    Από την άλλη, σίγουρα η Samsung δεν είναι η μόνη που… φροντίζει να αναδεικνύει τα προϊόντα της σε στιγμές που τυγχάνουν μεγάλης προβολής, μέσω φωτό και video. Με την ευκαιρία, το Business Insider κάνει παραπομπή σε μία πρόσφατη στιγμή της Microsoft όπου, κατά τη διάρκεια της ανακοίνωσης του νέου CEO, Satya Nadella, οι εργαζόμενοι της εταιρείας, που απαθανατίζουν τους τρεις μεγάλους “ηγέτες” σε μία “ιστορική” φωτό, φαίνεται να κρατούν όλοι Lumia. Τυχαίο, δε νομίζουμε;

    Microsoft-employees-greeting-neo-CEO

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles