21.3 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Κολοσσιαίο deal της Samsung με τις Apple και LG για την προμήθεια μνήμης DDR4!

    Ως γνωστόν η Samsung δεν ασχολείται αποκλειστικά με την κατασκευή smartphones, αλλά παράλληλα δραστηριοποιείται και σε άλλους τομείς όπως είναι η παραγωγή επεξεργαστών και μνήμης RAM για smartphones. Μία από τις τελευταίες τεχνολογίες που έχει αναπτύξει ο κορεατικός γίγαντας των νέων τεχνολογιών είναι και η mobile RAM τεχνολογίας DDR4, η οποία αναμένεται να αποτελέσει το «next big thing» στις μνήμες των φορητών συσκευών. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες που μας έρχονται από τα κορεατικά μέσα ενημέρωσης πρόσφατα η Samsung υπέγραφε ένα κολοσσιαίο deal που ουσιαστικά την καθιστά την κύρια προμηθεύτρια εταιρεία μνημών για την Apple και την LG.

    Samsung RAM Αν και τα κορεατικά μέσα δεν ανέφεραν περισσότερες λεπτομέρειες αναφορικά με τον τύπο των μνημών που θα αφορά η συγκεκριμένη συνεργασία, ωστόσο είναι κάτι παραπάνω από εμφανές ότι τόσο η Apple όσο και η LG στοχεύουν στο να προσθέσουν τους νέους τύπους μνήμης (DDR4) στις μελλοντικές ναυαρχίδες τους (δηλαδή τον διάδοχο του iPhone 6 και στο LG G4). Όπως τονίζουν πηγές της βιομηχανίας, η Samsung αναμένεται να παρέχει το 100% των DRAM chips που χρειάζονται για την μαζική παραγωγή του LG G4, ενώ σε ότι έχει να κάνει με την Apple, οι μνήμες της Samsung αναμένεται να καλύψουν τη μισή παραγωγή των νέων iPhones. Οι μνήμες τύπου DDR4 θα είναι ταχύτερες από τις DDR3, προσφέροντας διπλάσιες επιδόσεις, ενώ σύμφωνα με αναλυτές της αγοράς, μέχρι τα τέλη του 2015 οι περισσότερες φορητές συσκευές θα «φορούν» το νέο τύπο mobile μνήμης τεχνολογίας. Αν και δεν έγιναν γνωστές οι λεπτομέρειες για το ποσό που υπέγραψε η Samsung, παρόλα αυτά είμαστε βέβαιοι ότι το εν λόγω deal θα γεμίσει για τα καλά τα ταμεία της…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles