22.3 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    H Samsung σπάει το ρεκόρ Guinness με τις περισσότερες selfies!

    Οι selfies πλέον έχουν γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας μας, ενώ παράλληλα όλοι οι μεγάλοι κατασκευαστές ρίχνουν το βάρος στην ενδυνάμωση των μπροστινών selfie cam που φέρουν τα smartphones. Οι selfies βέβαια αποτελούν και μία καλή λύση για τις εταιρείες που επιθυμούν να πραγματοποιήσουν προωθητικά events. Ένα τέτοιο event έτρεξε η Samsung, η οποία επιχείρησε να σπάσει το παγκόσμιο ρεκόρ Guinness μέσα σε 24 ώρες.

    Samsung Galaxy Selfies

    Η Samsung κατάφερε να πείσει εκατοντάδες πολίτες που διαμένουν στο Γιοχάνεσμπουργκ και στο Cape Town της Νοτίου Αφρικής να τραβήξουν συνολικά 12.803 selfies, οι οποίες μάλιστα είναι 3.000 περισσότερες από το προηγούμενο ρεκόρ. Η Samsung έτρεξε το συγκεκριμένο event στο πλαίσιο της προώθησης των Galaxy A3 και Galaxy A5, καθώς θέλησε να συνδέσει το συγκεκριμένο ρεκόρ με τα συγκεκριμένα μοντέλα. Σύμφωνα με τους υπευθύνους της Samsung τραβήχτηκαν 533 selfies την ώρα και μάλιστα όλες οι selfies τραβήχτηκαν με τη χρήση συσκευών Galaxy της οικογένειας A. Επιπλέον, η Samsung έδωσε 100 Galaxy A3 και Galaxy A5 σε όλους εκείνους που συμμετείχαν στο συγκεκριμένο event. Φυσικά, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που η Samsung συνέδεσε το όνομα της με το trend των selfies, καθώς στην τελετή των Oscars το 2014, μία από τις πιο viral selfies όλων των εποχών είχε τραβηχτεί με το Samsung Galaxy Tab.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles