23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Samsung cameras… όταν η κάμερά σου συνδέεται στο internet

    [CES 2012]

    Πόσο έξυπνη μπορεί να είναι μία ψηφιακή φωτογραφική μηχανή; Ή μία camcorder; η Samsung λέει, πολύ. Γιατί; Γιατί συνδέεται στο Wi-Fi.

    Όπως και η DV300F, οι «ασύρματες» κάμερες της Samsung μας επιτρέπουν να ανεβάσουμε τις φωτογραφίες και τα βίντεό μας στο Facebook, το Youtube ή το Picasa. Μπορούμε μέσα από την κάμερα να στείλουμε τις φωτογραφίες μας μέσω emai, ή να τις αποθηκεύσουμε αυτόματα στον υπολογιστή μας… ή να τις αποθηκεύσουμε στο SkyDrive. Υποστηρίζουν την μεταφορά των αρχείων με σε Android smartphones.

    Στην κορυφή της κατηγορίας βρίσκεται η WB850F με 16 megapixel superzoom, αισθητήρα BSI CMOS και φακό Schneider στα 21x. Η ψηφιακή έχει ενσωματωμένο GPS για geotagging και AMOLED οθόνη για να επιβλέπετε τις λειτουργίες της κάμερας, με διαγώνιο στις 3 ίντσες. Μπορεί να καταγράφει βίντεο στα 1080p και θα είναι διαθέσιμη στις ΗΠΑ τον Απρίλιο, στην τιμή των 379 δολαρίων

    Η WB150F είναι παρόμοια, με την διαφορά πως δεν διαθέτει την λειτουργία για το GPS. To συγκεκριμένο μοντέλο διαθέτει έναν 18x αισθητήρα Schneider και επίσης διαθέτει οθόνη AMOLED τριών ιντσών και υποστηρίζει λήψη ωίδεο στα 1080p. Η τιμή της στις ΗΠΑ, θα είναι στα 229 δολάρια.

    Κλείνοντας τον κύκλο των WiFi ψηφιακών φωτογραφικών μηχανών, η Samsung ανακοίνωσε την ST200F. Αυτή τη compact ψηφιακή έχει ανάλυση στα 16 megapixel, είναι compact και πραγματοποιεί λήψη video στα 720p. Θα κυκλοφορήσει τον Φεβρουάριο σε μαύρο, ασημί, κόκκινο και μωβ, ενώ η τιμή της αναμένεται να είναι στα 199 δολάρια.

    Η camcorder των Κορεατών είναι η QF20. Διαθέτει φακό με 20x zoom, αισθητήρα CMOS στα 5 megapixel και υποστηρίζει λήψη βίντεο στα 1080p στα 60 καρέ. Το SwitchGripp II είναι ένα σύστημα που επιτρέπει να την χρησιμοποιήσετε σε οποιοδήποτε προσανατολισμό, κάθετο ή οριζόντιο, καθώς ένας εσωτερικός αισθητήρας διασφαλίζει ότι το βίντεό σας θα έχει τον σωστό προσανατολισμό. Με την συγκεκριμένη camcorder μπορείτε επίσης να δημιουργείτε τα δικά σας time-lapse videos! Η QF20 θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο.

     

     

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles