20.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Samsung Charm band: σύντομα διαθέσιμο στην Ευρωπαική αγορά

    Πρακτικά, τα fintness wearables έχουν γίνει πολύ δημοφιλή τον τελευταίο καιρό και η πανταχού παρουσία τους έχει αντίκτυπο στη μορφή και στη λειτουργία. Αυτό έχει αυξήσει την πίεση στη δημιουργία συσκευών με καινοτόμα χαρακτηριστικά.

    σδφ

    Η  Samsung ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσει το Charm, ένα trendy band, στην ευρωπαϊκή αγορά. Η εταιρία ισχυρίζεται ότι το Charm, το οποίο αποκαλύφθηκε στο Consumer Electronics Show (CES) τον περασμένο Γενάρη, δεν είναι ένα συνηθισμένο band, μοιάζει περισσότερο με κόσμημα παρά με ηλεκτρονική συσκευή, ενώ ταυτόχρονα είναι αρκετά σοφιστικέ. Είναι λεπτό, ελαφρύ και βγαίνει σε χρυσό, μαύρο και ροζ χρώμα με λουράκι σιλικόνης.

    φφ

    Το Charm μετράει τα βήματα, ειδοποιεί για κλήσεις, μηνύματα και social media μέσω ενός πολύχρωμου LED φωτός και δόνησης. Επίσης συνδέεται με την εφαρμογή της Samsung, το S Health, μέσω Bluetooth για να μετράει τις θερμίδες που καις και την απόσταση που έχεις διανύσει. Η εταιρία αναφέρει ότι η 17mAh μπαταρία που διαθέτει το κάνει να διαρκεί 14 μέρες ενώ η τιμή του στο εξωτερικό δεν ξεπερνά τα 45 δολάρια.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles