15.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Samsung DeX. Δείτε πώς τα νέα Galaxy S8/S8+ μεταμορφώνονται σε… desktop! (& hands-on video από το Λονδίνο)

    Εμπειρία υπολογιστή στα Samsung Galaxy S8/S8+. Το Samsung Desktop Experience ή απλά Samsung DeX παρουσιάστηκε στο σημερινό Unpacked Event των Κορεατών ως το “κρυφό” χαρακτηριστικό των νέων προτάσεων της κορεατικής εταρείας.

    samsung-dex-hero

    Πρόκειται ουσιαστικά για μία λειτουργία που προσφέρεται με τη βοήθεια ενός docking station στο οποίο τοποθετείται το κινητό, μέσω USB Type-C σύνδεσης, ώστε να αποκτήσει μία πραγματική desktop εμπειρία (σκεφτείτε κάτι αντίστοιχο με το… Microsoft Continuum των Windows).

    samsung-dex-2

    Συνδέοντας το smartphone σας στο dock και, με τη βοήθεια οθόνης, αλλά και keyboard και mouse που μπορείτε να συνδέσετε (ασύρματα ή ενσύρματα). έχετε λοιπόν με τα S8/S8+ μία εμπειρία κοντά σ’ αυτήν του υπολογιστή σας. Να σημειώσουμε ότι το dock έρχεται με μία HDMI θύρα, δύο USB ports, ethernet jack αλλά και Bluetooth συνδεσιμότητα, ενώ φορτίζει τη συσκευή σας όσο την έχετε συνδεδεμένη σ’ αυτό, έτσι δε χρειάζεται να ανησυχείτε για την μπαταρία της.

    dex4

    H εντυπωσιακή modified Android desktop experience που προσφέρει Samsung σας επιτρέπει να αξιοποιήσετε την ισχύ των συσκευών της για να δείτε τις εγκατεστημένες σας εφαρμογές και να τις χρησιμοποιήσετε σε μία μεγάλη οθόνη σαν να χρησιμοποιούσατε το desktop σας. Έτσι μπορείτε να επεξεργαστείτε έγγραφα, να δείτε τα social media σας κ.ά. 

    Να σημειώσουμε ότι το Samsung DeX dock πωλείται ξεχωριστά, με την τιμή που ανακοινώθηκε να φτάνει τα 129 δολάρια.

    dex2

    Δείτε το hands-on video του Δημήτρη Σκιάννη στο Samsung DeX από το Unpacked Event της κορεατικής εταιρείας στο Λονδίνο

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles