20.2 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
More

    Samsung e-shop: Ο απόλυτος προορισμός για το Black Friday!

    Η Samsung για μια ακόμη χρονιά δεν θα μπορούσε να λείπει από τη «γιορτή» του Black Friday, ανακοινώνοντας μια σειρά από εκπληκτικές προσφορές που αναμένεται να τραβήξουν τη προσοχή όλων των φανατικών φίλων της τεχνολογίας (κι όχι μόνο)! Μέσα στις επόμενες ημέρες, λίγα clicks είναι αρκετά για να αγοράσετε σε σούπερ προνομιακές τιμές τα πιο δημοφιλή προϊόντα του κορεατικού γίγαντα της τεχνολογίας, εύκολα, γρήγορα και απλά. Το μόνο που χρειάζεστε είναι μια επίσκεψη στο online eShop της Samsung και σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα το προϊόν που επιλέξατε θα βρίσκεται στα χέρια σας! Και επειδή γνωρίζουμε ότι για τους περισσότερους από εμάς ο χρόνος είναι χρήμα, εμείς είμαστε εδώ για να επιλέξετε τις συσκευές που σας ταιριάζουν καλύτερα και οι οποίες πρόκειται να καλύψουν τις ανάγκες σας…

    A world full of mobiles!

    Η Samsung εδώ και πολλά χρόνια έχει επενδύσει στην αγορά των smartphones, με τις συσκευές της να αποτελούν το «talk of the town» (κι όχι άδικα). Ειδικότερα, στο κομμάτι της premium high-end κατηγορίας, η Samsung κυριαρχεί, λανσάροντας στην αγορά smartphones υψηλών προδιαγραφών που έχουν σχεδιαστεί για να προχωρούν την mobile τεχνολογία αρκετά βήματα προς τα εμπρός! Με την πρώτη επίσκεψη στο eShop της Samsung, το μάτι σας δεν γίνεται να μην πέσει πάνω στη σειρά Galaxy S23 5G . Τα μοντέλα της σειράς Galaxy S23 ενσωματώνουν state-of-the art τεχνολογία και λειτουργίες που είναι μπροστά από την εποχή τους. Συνδυάζοντας επικοινωνία, ασφάλεια και ψυχαγωγία, τα μοντέλα της σειράς Galaxy S23 5G θα γίνουν ένας πραγματικά αχώριστος σύντροφος!

    Εάν βέβαια σας αρέσουν τα πιο… «τολμηρά» tech trends, τότε στο φετινό Black Friday δεν έχετε παρά να «επενδύσετε» σε κάποιο μοντέλο που ανήκει στην οικογένεια των Galaxy Z Fold 5 και Galaxy Z Flip 5. H Samsung όντας η εταιρεία που έβαλε τις βάσεις για την ανάπτυξη και την εξέλιξη των foldables, σας δίνει την ευκαιρία να γνωρίσετε την “flip” πλευρά των πραγμάτων, βιώνοντας μια εμπειρία χρήσης που είναι τελείως διαφορετική από αυτή που προσφέρουν τα συμβατικά smartphones. Κι επειδή πάντοτε ένα ισχυρό all-arounder με Value for Money χαρακτηριστικά μπορεί να κερδίσει μια θέση στην καρδιά σας, το Galaxy A54 5G με τα trendy χρώματα και την lively διάθεση του είναι βέβαιο ότι θα σας τραβήξει το ενδιαφέρον από το πρώτο κιόλας λεπτό που θα πιέσετε το Power ON button.

    Εξυπακούεται ότι αυτές δεν είναι οι μοναδικές προσφορές που θα συναντήσετε στο online store της Samsung, καθώς σας περιμένει μια τεράστια ποικιλία από tablets, τα οποία αλλάζουν τους κανόνες στο multitasking και δίνουν νέα διάσταση στο κομμάτι της παραγωγικότητας με το Galaxy Tab S9 και το Galaxy Tab A8.

    Wear it… Love it!

    Φυσικά δεν σταματάμε εδώ, καθώς και τα wearables της Samsung δεν θα μπορούσαν να λείπουν από το online store της Samsung. Για αυτό και στο Black Friday μπορείτε εύκολα να αποκτήσετε τον υπερπολύτιμο σύντροφο υγείας και well-being: Galaxy Watch5 Pro (Bluetooth). Σχεδιασμένο για τους λάτρεις της περιπέτειας, η εντυπωσιακή αντοχή του και το premium design πραγματικά θα μαγέψουν όλους εκείνους τους users που αναζητούν ένα smartwatch αξιώσεων, το οποίο θα τους συντροφεύει σε κάθε τους βήμα 24/7. Με εντυπωσιακή ακρίβεια στις μετρήσεις, πλήθος από διαφορετικά προγράμματα εκγύμνασης και πάρα πολλά customization options για να προσαρμόζεται κάθε φορά το ρολόι σύμφωνα με τις ανάγκες σας, το Watch5 Pro φέρνει τα πάνω – κάτω στην κατηγορία του. Για τους users δε που τους αρέσουν τα δυνατά beats και θεωρούν τη μουσική… «τρόπο ζωής», τα Galaxy Buds Live πετυχαίνουν τον τέλειο συνδυασμό ανάμεσα στην ποιότητα, στην αξιοπιστία, αλλά και στις εντυπωσιακές ηχητικές δυνατότητες.

    The Samsung “Home Experience”!

    Όπως όλοι γνωρίζουμε, τo brand της Samsung δεν είναι «συνώνυμο» μόνο όμως με τον κόσμο των mobile προϊόντων, αλλά και με τις ηλεκτρονικές και ηλεκτρικές συσκευές για το σπίτι. Εστιάζοντας στον τομέα της οικιακής ψυχαγωγίας, αδιαμφισβήτητα μια Smart TV της Samsung καλείται να παίξει το ρόλο της συσκευής που αποτελεί το επίκεντρο του «διασυνδεδεμένου» σπιτιού. Στο eShop της Samsung βρήκαμε κορυφαίες smart TVs, όπως η OLED 4K S90C Smart TV και η QLED 4K Q60C Smart TV, δύο προτάσεις που λόγω της τεχνολογίας Quantum Dot και Quantum HDR, κάνουν πράξη την κινηματογραφική εμπειρία σε… οικιακές διαστάσεις. Μια επίσης εξαιρετική πρόταση είναι και η BU8500 Crystal UHD Smart TV, η οποία προσφέρει crystal clear οπτικό αποτέλεσμα στα 4Κ, μέσω ενός μεγάλου εύρους αποχρώσεων που φλερτάρουν με τον ρεαλισμό που βλέπει το ανθρώπινο μάτι. Εάν βέβαια τώρα σας αρέσει κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα που να δένει άψογα με την διακόσμηση του σπιτιού, τότε η The Frame LS03B 4K Smart TV είναι μια «εναλλακτική πρόταση» που συνενώνει τον κόσμο της τέχνης με την υψηλή τεχνολογία. Τέλος, η Neo QLED 4K QN85C Smart TV είναι ιδανική όχι μόνο για τους λάτρεις των αψεγάδιαστων visuals αλλά και για τους audiophiles, καθώς πέραν της εξαιρετικής εικόνας, φέρνει την εμπειρία ήχου Dolby Atmos στο σαλόνι σας σε έναν ιδανικό 2-in-1 συνδυασμό!

    Ωστόσο, μια Smart TV θα πρέπει να συνοδεύεται και από το κατάλληλο σύστημα ήχου, για αυτό και μια soundbar είναι… επιτακτική ανάγκη, για κάθε fan του Home Entertainment! Οι Soundbars που βρήκαμε στο eShop της Samsung πέραν του ότι διακρίνονται για τον καθηλωτικό τους ήχο, παράλληλα ξεχωρίζουν για το ασύγκριτο και σούπερ κομψό design που ταιριάζει ιδανικά τόσο στο σαλόνι, όσο και στα υπόλοιπα υπνοδωμάτια. Οι S-Series Ultra Slim Soundbar HW-S800B και Premium Q-series Soundbar HW-Q930C διακρίνονται για τον τρόπο που αξιοποιούν την τεχνολογία SpaceFit Sound Pro, έτσι ώστε να προσφέρουν μια ηχητική εμπειρία, η οποία να είναι απόλυτα προσαρμοσμένη στο χώρο σας. Και επειδή το gaming δεν γίνεται να λείπει από την καθημερινή σας διασκέδαση, o κορεατικός γίγαντας της τεχνολογίας κρύβει πολλές ευχάριστες εκπλήξεις με το 24″ Essential Monitor S3, το οποίο με τη μοντέρνα και διακριτική αισθητική του, πρόκειται για ένα monitor «κόσμημα» τόσο για το σπίτι, όσο και για το γραφείο.

    Παράλληλα, από το σπίτι του μέλλοντος όπως το έχουν οραματιστεί οι άνθρωποι της Samsung, δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν και οι «λευκές» οικιακές συσκευές, καθώς το Ντουλάπα Ψυγείο RS6HA8891B1/EF με Family Hub φέρνει μια νέα διάσταση στον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε το ψυγείο ως συσκευή. Κι ενώ στο παρελθόν η «δουλειά» ενός ψυγείου ήταν η απλή συντήρηση των τροφίμων, οι προτάσεις της Samsung που στηρίζονται στη τεχνολογία Family Hub είναι πολλά παραπάνω, καθώς σας δίνουν τη δυνατότητα να κοιτάζετε το περιεχόμενο του ψυγείου από οπουδήποτε κι εάν βρίσκεστε ανά πάσα ώρα και στιγμή (με λίγα swipes στο κινητό σας). Επιπλέον, οι δουλειές του σπιτιού με τη βοήθεια της Samsung, γίνονται… παιχνιδάκι! Το πλυντήριο WW5000B όχι μόνο θα σας βοηθήσει να πλύνετε τα ρούχα σε χρόνους… dt, αλλά παράλληλα με τις τεχνολογίες Eco Bubble και Hygiene Steam τα ρούχα σας θα μυρίζουν φρεσκάδα και… υγεία από χιλιόμετρα μακριά. Τέλος, last but not least… τώρα που πλησιάζουν τα Χριστούγεννα και όλο και κάποιον δικό σας άνθρωπο θα υποδεχθείτε στο σπίτι, διοργανώνοντας ένα πάρτι ή ένα χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν, μια σκούπα χειρός Jet65 Stick VC, την οποία μπορείτε να βρείτε στο Samsung eShop σε πραγματικά ασυναγώνιστη τιμή αποτελεί το… καλύτερο (και πιο χρήσιμο) δώρο που μπορείτε να κάνετε στον εαυτό σας στο φετινό Black Friday!

    Γιατί Samsung eShop;

    Εάν ακόμη εξακολουθείτε να αναρωτιέστε γιατί να προτιμήσετε το στο eShop της Samsung… Οι λόγοι είναι απλοί! Πρώτον, προσφέρει standard παράδοση των επιλεγμένων προϊόντων εντελώς δωρεάν (εκτός οικιακών συσκευών), αλλά και μοναδικές ευκολίες πληρωμής με πιστωτική κάρτα σε 36 δόσεις. Επιπλέον, με κάθε αγορά σας μπορείτε να πραγματοποιήσετε εγγραφή στο σύστημα πόντων Samsung Rewards, ενώ μάλιστα εάν δεν μπορείτε να εγκαταστήσετε τη νέα τηλεόρασή σας, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, καθώς οι άνθρωποι της Samsung το αναλαμβάνουν κι αυτό με την υπηρεσία εγκατάστασης τηλεόρασης! Τέλος, μέσω του Samsung eshop παρέχεται η δυνατότητα αγοράς ασφαλιστικής κάλυψης προστασίας και επέκτασης εγγύησης παράλληλα με την αγορά μιας σειράς προϊόντων, με την ενεργοποίηση της υπηρεσίας Samsung Protect .

    Χωρίς αμφιβολία, με τόσα πολλά πλεονεκτήματα και οικονομικές προσφορές που σας παρέχει το Samsung eShop, το μόνο σίγουρο ότι και στο φετινό Black Friday σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να… τα βάψετε μαύρα!

    [Διαφημιστική καταχώρηση της Samsung Electronics Ελλάς Μ.Α.Ε]

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles