21.2 C
Athens
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
More

    Samsung: Επισκευές DIY για τηλεοράσεις και soundbars

    Τον περασμένο μήνα η Samsung έδωσε τη δυνατότητα DIY επισκευής σε χρήστες αναδιπλούμενων συσκευών όπως είναι τα Samsung Galaxy Z Flip 5 και Z Fold 5, διευρύνοντας περαιτέρω το πρόγραμμα self-repair. Τώρα, η εταιρεία έκανε γνωστό ότι όσοι επιθυμούν να λύνουν μόνοι τους τα προβλήματα που προκύπτουν, θα μπορούν να επιδιορθώσουν και άλλες συσκευές οικιακής ψυχαγωγίας, όπως είναι μια τηλεόραση ή ένα soundbar, αποκτώντας εύκολη πρόσβαση σε βασικά εξαρτήματα.

    Για να γίνουμε λίγο πιο συγκεκριμένοι, το πρόγραμμα καλύπτει τηλεοράσεις του 2023 μαζί με τα τηλεχειριστήριά τους και monitors που κυκλοφόρησαν το περασμένο έτος. Επιπροσθέτως, περιλαμβάνει το Freestyle projector δεύτερης γενιάς και επιλεγμένες μπάρες ήχου.

    Όπως είναι λογικό, δεν μπορούν να λυθούν όλα τα προβλήματα, αλλά είναι δυνατό να αντιμετωπιστούν επιτυχώς θέματα που σχετίζονται με την εικόνα, το WiFi, τον ήχο και το remote control. Στα soundbars, για παράδειγμα, το πρόγραμμα καλύπτει προβλήματα που συνδέονται με το HDMI και τα optical connections, τον ήχο και την ασύρματη επικοινωνία, τα οποία μπορούν να επιδιορθωθούν με απλά εργαλεία, σύμφωνα με τη Samsung.

    Με αυτήν τη νέα επέκταση, μπορείτε πλέον να αντιμετωπίζετε εύκολα ραγισμένες οθόνες, φθαρμένες μπαταρίες ή ελαττωματικά ηχεία από την άνεση του σαλονιού σας, χωρίς να ψάχνετε την καλύτερη τιμή για επισκευές σε καταστήματα.

    Διαβάστε επίσης:

    NVIDIA RTX Remix: Διαθέσιμο το εργαλείο που επιτρέπει το remaster παλιών PC games

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles