20.7 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
More

    Samsung: Επισκευές DIY και στα foldables

    Ευχάριστα είναι τα νέα για τους χρήστες Samsung smartphones, που αρέσκονται στο να λύνουν μόνοι τους τυχόν προβλήματα και, φυσικά, έχουν κάποια επαφή με την επιδιόρθωση ηλεκτρονικών συσκευών. Η εταιρεία ανακοίνωσε πως διευρύνει το πρόγραμμα self-repair, δίνοντας δυνατότητα DIY επισκευής και στους χρήστες αναδιπλούμενων συσκευών όπως είναι τα Samsung Galaxy Z Flip 5 και Z Fold 5.

    Η Samsung ανέφερε ότι θα προσθέσει επτά ακόμη προϊόντα αυτό το μήνα στη λίστα των συσκευών που επιδέχονται κατ’ οίκον επισκευή, μεταξύ των οποίων συγκαταλέγονται υπολογιστές, smartphones και tablets. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η σειρά Galaxy S23, η σειρά Tab S9 και η σειρά Galaxy Book2 Pro.

    Για όσους δεν είναι εξοικειωμένοι, το πρόγραμμα παρέχει στους χρήστες τα απαραίτητα εξαρτήματα των συσκευών και οδηγούς βήμα προς βήμα που επιτρέπουν απλές επισκευές, όπως αντικαταστάσεις οθόνης ή μπαταρίας. Η τιμή των κιτ επιδιόρθωσης διαφέρει ανάλογα με τη συσκευή.

    Το πρόγραμμα αυτο-επισκευής της Samsung, το οποίο ξεκίνησε για πρώτη φορά στις ΗΠΑ πέρυσι, θα είναι διαθέσιμο σε επιπλέον 30 χώρες σε όλη την Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένων της Δανίας, της Ελλάδας, της Ουγγαρίας και της Πορτογαλίας.

    Διαβάστε επίσης:

    Apple: Κυκλοφόρησε το iOS 17.2.1 που επιδιορθώνει μυστηριώδη bugs (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles