23 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    Samsung: Ετοιμάζει τη διάθεση ενός power bank 5.100 mAh ενόψει του Galaxy S8 στην τιμή των €70

    Παράλληλα με την αποκάλυψη του Galaxy S8 εκ μέρους της Samsung την επόμενη εβδομάδα, η εταιρεία λέγεται ότι θα αποκαλύψει πλήθος αξεσουάρ που θα το συνοδεύουν και θα κάνουν τη συνολική εμπειρία ακόμη καλύτερη. Φήμες θέλουν αυτή τη φορά η κορεατική εταιρεία να ανακοινώνει και ένα νέο power bank ειδικά σχεδιασμένο για τα Galaxy S8/S8+, αν και θα μπορεί να λειτουργεί και με άλλα smartphones.

    Ο λόγος για το Samsung EB-PG950 Power Bank το οποίο θα κυκλοφορήσει στις χρωματικές εκδόσεις του μπλε και του γκρι και που θα είναι σε θέση να φορτίζει γρήγορα όλες τις Samsung Galaxy συσκευές σας. Πρόκειται για ένα power bank με χωρητικότητα 5.100 mAh, ενώ η ταχύτητα φόρτισης του ίδιου και της συσκευής περιορίζεται στα 15W.

    Samsung-power-bank

    Διαθέτει δυο θύρες USB και πλήκτρα ενεργοποίησης και απενεργοποίησης στο κάτω μέρος. Φυσικά, δε λείπει και το λουράκι με το οποίο καθίσταται ακόμη ευκολότερη η μεταφορά του. Πληροφορίες αναφέρουν ότι θα γίνει διαθέσιμο σε περισσότερες από δυο χρωματικές εκδόσεις, αλλά αυτό είναι κάτι το οποίο θα είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε σύντομα. Η επίσημη ημερομηνία παρουσίασης αναμένεται να αποτελέσει η ίδια με αυτή του Galaxy S8, δηλαδή στις 29 Μαρτίου. Η τιμή του αναμένεται θα διαμορφωθεί στα 70 ευρώ, κάτι που ενδεχομένως να δυσαρεστήσει αρκετούς.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles