24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Samsung Galaxy A80: Unboxing & hands-on στη συσκευή με την εντυπωσιακή περιστρεφόμενη κάμερα

    Η Samsung με τη σειρά A έχει καταφέρει να κερδίσει ένα σημαντικό έρεισμα και στη mid-range αγορά εδώ και χρόνια, προσφέροντας premium χαρακτηριστικά και ποιοτικές συσκευές σε τιμές πολύ χαμηλότερες από μιας ναυαρχίδας. Τo Galaxy A80 είναι ένα από τα νεότερα μέλη της οικογένειας αυτής και σίγουρα το ισχυρότερο και πιο εντυπωσιακό.

    Samsung Galaxy A80

    Το Samsung Galaxy A80 είναι μια συσκευή με αρκετά ελκυστική σχεδίαση και μια εντυπωσιακή περιστρεφόμενη κάμερα, σε συνδυασμό με τα διαθέσιμα χρώματα (Angel Gold, Ghost White και Phantom Black). Διαθέτει την Infinity display της Samsung χωρίς notch και με πολύ μικρά bezels, σε διαγώνιο 6,7″, με FullHD+ ανάλυση και με το panel, φυσικά, να είναι Super AMOLED, κάτι που η εταιρεία προσπαθεί να επεκτείνει σε όλη τη γκάμα συσκευών της, σταδιακά. Να σημειωθεί πως ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων είναι κάτω από την οθόνη και αυτό είναι ακόμα ένα high-end χαρακτηριστικό που αρχίζει να βρίσκει το δρόμο του και στη μεσαία κατηγορία συσκευών.

    Στο εσωτερικό της συσκευής βρίσκουμε το Qualcomm Snapdragon 730, μαζί με 8GB RAM και 128GB αποθηκευτικού χώρου για τη συσκευή που είναι επίσημα διαθέσιμη στη χώρα μας. Τρέχει Android 9.0 Pie με το One UI 1.1 και δέχεται microSD κάρτα με χωρητικότητα έως 512GB. Από πλευράς συνδεσιμότητας δεν θα σας λείψει κάτι, ούτε τα NFC και FM Radio, με το πρωτόκολλο Bluetooth 5.0 να υποστηρίζεται.

    Samsung Galaxy A80-2

    Όσο για τις κάμερες τoυ Galaxy A80, στο πίσω μέρος έχουμε ένα triple setup με αισθητήρες 48+8MP ToF camera, με έναν wide 26mm, f/2.0 φακό και έναν ultra-wide 12mm, f/2.2, ενώ μπορεί να κάνει λήψη 4K video και slow motion HD στα 480 FPS. Και όταν θελήσετε να βγάλετε selfie, η κάμερα αυτή… περιστρέφεται και εμφανίζεται πάνω από την οθόνη, με το LED flash της φυσικά! Τέλος, η Samsung τοποθέτησε μια μεγάλη, 3.700mAh μπαταρία στη συσκευή της, με δυνατότητα ταχείας φόρτισης 25 Watts και η οποία προσφέρει πολύ ικανοποιητική αυτονομία.

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles