23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Samsung Galaxy C10: Διέρρευσαν χαρακτηριστικά και τιμή του πρώτου dual camera phone της εταιρείας

    To Samsung Galaxy C10, ένα από τα αναμενόμενα smartphones των Κορεατών, αποτελεί από τα πιο trending θέματα στον κόσμο της κινητής τηλεφωνίας. Αυτό φυσικά συμβαίνει καθώς πρόκειται για το πρώτο smartphone της Samsung που θα ενσωματώνει dual camera set up στο πίσω μέρος. Κάτι που ομολογουμένως περιμέναμε να δούμε πρώτα σε κάποια ναυαρχίδα, όπως το S8 ή το Note 8.

    Samsung Galaxy C10

    Τώρα, μέσω διαρροών από δύο sites, ένα κορεάτικο και ένα κινέζικο, μάθαμε τα τεχνικά χαρακτηριστικά και το κόστος του C10. Θα ενσωματώνει λοιπόν επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 660 ή Samsung Exynos 7872, 6GB μνήμη, 64GB ή 128GB αποθηκευτικού χώρου, οθόνη 6 ιντσών με ανάλυση FullHD, μπαταρία ικανοποιητικής χωρητικότητας 4.000 mAh, και φυσικά την τελευταία έκδοση του Android Nougat.

    Όσον αφορά το σημείο ενδιαφέροντος, δηλαδή τη διπλή κάμερα, αυτή θα προσφέρει 13MP, και -σύμφωνα με φήμες- telephoto και wide angle δυνατότητες. Η selfie cam θα έχει ανάλυση 16MP. Αναμένεται να διατεθεί σε μαύρο, μπλε, χρυσό και ροζ χρώματα. Η δε τιμή του, εκτιμάται ότι θα διαμορφωθεί στα 460€.

    Δημήτρης Θωμαδάκης
    Δημήτρης Θωμαδάκης
    The Matrix cannot tell you who you are

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles